TOPlist

Multiplayer

Zvláštně vyhrazené forum pro hru ETS2, ostatní volná diskuse níže.
Pravidla fóra
Screenshoty vkládejte do spoileru pomocí ETS2OBR!

Re: Multiplayer

Příspěvekod pepdol_cz » 30 pro 2015 18:12

To mě nevadí že do mě někdo naboří, tak my to tak moc netrápí, Já to hraju pro legraci a nelepší na tom je to že musím zvládat komplikované situace.
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod rpopo » 30 pro 2015 18:29

Tak zase pokiaľ si davaš pozor, tak nehody nemáš. Ja nastavím tempomat na 90 na diaľnici, po okreskách 80-90, keď vidím že ma niekto obieha tak automaticky idem stranou alebo znižim trochu rychlosť na tempomate, to len pre prípad žeby sa dotyčný nevymeral a potreboval zatočiť do pruhu skôr ako ma predbehne. Niektorí mi zato poďakujú, iní bez povšimnutia prejdú. Ak niekoho obieham ja tak samozrejme opatrne a rychlosť jemne zvýšim. Každopádne, nemám sa kde ponáhľať.
Obrázek
rpopo
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Peterson » 30 pro 2015 19:50

Nejde o tieto typy nehôd, som už tak vyjazdený, že sa pri 140 nevysekám, sú to turci ktorí ti naschvál vojdú do protismeru, alebo ťa budú blokovať. O tom hovorím. O bezohľadnosti dementov.
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Dadorius » 31 pro 2015 01:29

Dnes som zažil, zakladne pravidla nepoznaju, lietaju dobre že 120 ale pritom auto nedokažu udržat na ceste a vraj server1. server1 by sa mal držat rychlost max do 100 a hlavne ludia nad cca 15r alebo 18r
Dadorius
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod metropol » 31 pro 2015 02:20

Neexistuje udržať v tej hre udržať auto pri 140km/h, nech by si bol akokoľvek vyjazdený. To si myslíš len ty. Som ochotný tomu veriť krátkodobo, na rovine, ale skúšať to v tiahlej zákrute je maximálne nezodpovedné.

A čo ma po tom, že je to len hra a keď sa vybúraš, tak v reáli sa ti nič nestane.
metropol
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Peterson » 31 pro 2015 09:11

Neexistuje? Tak to som asi nejaký kaprfíld...
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod rpopo » 31 pro 2015 10:51

Ja som včera natačal video, z slovensko-českých hraníc do Swansei cez Mníchov a Calais, okrem diaľníc som rýchlosti dodržiaval /na diaľnici to mám na 90 v ktorejkoľvek krajine, predsa len tá 80tka je málo/, ale čo ja som debilov včera natočil ... Pred odbočkou na pražský okruh niekto preskočil zvodidlá čo netuším ako, a skončil v protismere. Samozrejme bola tma a svetlá mal vypnuté. To by som ešte ale stále prežil, no za ním stál nejaký sivý MB, ktorého nebolo ani vidieť a rozhodol sa že sa otočí na diaľnici do protismeru, nechapem načo to bolo dobré ale fajn. Blinker dal potom čo sa otočil a vytrúbil/vyblikal som ho, a ten dilino si ma všimol až keď bol asi par cm od môjho kamiónu, inštinktívne som sa hodil do ostavného a minuli sme sa asi na milimetre. A druhé tupelo sa nevymeralo niekde pred nemecko-francúzskymi hranicami a na mimoúrovňovom krížení na diaľnici zapichol kamión priamo do stredu zvodidla. Samozrejme neosvetlený, ja som plánoval ísť rovno tak som sa hodil do ľavého pruhu ale opäť nás minuli asi milimetre. Pri vysokej rychlosti naviac zo zákruty je chujovina brzdiť lebo do šmyku ťa v tej hre vezme aj obyčajný retardér na prvý stupeň a naviac v tom zimnom móde to šmýka oveľa viac.
Obrázek
rpopo
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Peterson » 31 pro 2015 11:03

Debilov som zažil aj ja, či už permanentne v strede cesty, alebo stáli a vyčuhovali z krajnice. Alebo blokovali diaľnicu, samozrejme to nikto neriešil.

Možno pretože jazdím v tempe, tak nikoho ako ty popisuješ nestretnem, lebo nie je šanca aby ma dobehli/aby som ich dobehol.

Videá nerobím, hlavne pretože mám v kuse zapnuté Studio Brussel, a na ProMods mám medzi 9-10 fps, vo vanilkovej mape a MP 14, vzácne 15-16 fps.

K retardéru, je to hrôza, keď spomaľujem tempomatom, tak to ledva držím v zákrute, motorová brzda to istí.
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod ada3336 » 02 led 2016 20:12

metropol píše:Neexistuje udržať v tej hre udržať auto pri 140km/h.

Musíš jet plynule a bude tě to poslouchat. Samozřejmě to nejde na okreskách, musí to být na dálnici a vědět do které zatáčky si to můžeš dovolit.
Obrázek
ada3336
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Peterson » 02 led 2016 22:58

Natočil som aj na to video, len ho musím spojiť. Mimochodom, bude Jútub nadávať na práva ak som mal zapnuté rádio?
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

PředchozíDalší

Zpět na American / Euro Truck Simulator 2