od KingFrame » 14 led 2012 22:11
Najlvin:
Představ si, že já s každým, kdo se ze mě nesnaží dělat vola jednám nanejvýš slušně, ostatně já si to vůči zákazníkům ani dovolit nesmím, až když se pokusí mě občůrávat tak to špatně dopadne. Takže, nejen já jsem jim posílal nabídku na "spolupráci", v uvozovkách proto, že nikdo jsme za to od SCS nic nechtěl, neočekával a je by to k ničemu nezavazovalo, kdykoli by měli zájem mohli se ohlásit, proto, abychom věděli ke komu je zrovna přiřadit nebo o jaké auto by zrovna měli zájem a mohli to všechno vidět v provozu, dokonce nebyl problém je odvézt na zkušební polygon, pravda ten je trochu z ruky, ale tam by si mohli zkoušet co chtěli, klidně celý den.
Udělali jsem to proto, že to co vytvořili pokřivilo a dál pokřivuje pohled na práci řidiče z povolání a provoz silniční nákladní dopravy. Měli úžasnou možnost zábavnou formou ukázat hlavně dětem, protože tam je nejvíce hráčů, že to není jednoduché a mohlo to člověče div se i ledacos naučit a měli úžasnou možnost opravdu to k nějakému zdárnému konci dotáhnout. Třeba bychom se pak i dočkali toho, že se nebude na řidiče z povolání, kteří zrovna sedí za volantem nákladního vozu jen a jen nadávat a, že možná bude na silnicích i lépe. Nevyužili toho, proč to je mi teď už jedno. Já nevím, ale připadá mi to úplně stejné jako chtít diskutovat s alarmistou a globálním oteplencem, tito lidé se také bojí diskuze, protože by se mnohlo ukázat, že plácají nesmysly, v případě SCS by se asi ukázalo, že jsou to opravdu matláci a zvojtí na co sáhnou. A Ty mi říkáš, že za tohle bych je měl když ne obdivovat, tak je ještě šetřit? Ani omylem, oni zkusili dělat nejen ze mne vola a proto nemám nejmenší důvod se k nim chovat slušně.
Naposledy upravil
KingFrame dne 14 led 2012 22:26, celkově upraveno 2