No smrdí ta města SCS klasikou, modele, mapy apod mě ale vůbec nezajímají. S tím si poradí líp moderská komunita, takže aji kdyby to byly kostky je mě to jedno. Důležitější je aby modeleři neměli svázaný ruce. Aby se dalo šáhnout do kde čeho do fyziky apod a dalo se s tím něco vymyslet. Otevřená, nascriptovatelná hra, poddajné vnitřnosti o to tu jde...to jak SCS tvoří, modeluje, staví, to už mě nemusí zajímat...
Velikost špíglů je v poho. Ty nové Many je mají takhle velký. Ono to totiž klame. To jak SCS volí výšku kamery, fov a vůbec odraz ve spěťácích (i když se zlepšili) vypadá jinak. (v realu všelijak zakřivená parabola, tedy i obraz)
Mě spíš zaujala jiná věc. Šebor se konečně svezl se soupravou. Pokud není pizda, tak si musí uvědomit, jak sou s tím svým radoby simem vedle jak tá jedle. Tedy jako správný šéf společnosti, pokud hodlá udělat sim, situace by měla být následná. "Chlapi mojí zlatí SCSovou šepletí zdegenerovaní, zadržte!!! Všechno sméct ze stola, začínáme znova!!,.... toto se chová tak, toto onak, pusobí to takhle...vořeši. Jedem od znova
http://www.youtube.com/watch?v=NZ2B9edA ... r_embedded