TOPlist

Euro truck simulator 2

Zvláštně vyhrazené forum pro hru ETS2, ostatní volná diskuse níže.
Pravidla fóra
Screenshoty vkládejte do spoileru pomocí ETS2OBR!

Re: Euro truck simulator 2

Příspěvekod Daniel » 19 pro 2011 22:32

No já osobně jsem byl celkem rád,že jsem v OMSI musel hledat co a jak funguje,aspon vim,že ta hra za něco bude stát,než ETS,kde ti stačí šipky a jedeš :P
Daniel
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Dom » 19 pro 2011 22:36

Ale já jsem taky rád za ty funkce,ale kdo se má zjišťovat co to je za funki,zda je ve hře. Mě takhle dostala převodovka. Nastavím manuální řazení na tlačítka a hledám kde přepnout mezi automatem/manuálem,než jsem se tu zeptal a zjistil že manuál vůbec není. Hups aha překvápko jak sviňa. :)
Dom
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod shitman » 19 pro 2011 22:39

Dom píše:Menu bez češtiny nebo znalosti cizího jazyka ani nevypotím,nastavení to má OMSI velký průšvih,tam přes polovinu nevím co to je za funkci a zda je využitelná v základu,nebo až někdo vypracuje model (FBW 1. s alarmem co pamatuju).

1. čeština do menu se dá stáhnout prakticky všude :P
2. jestli nevíš, co znamenají "odlesky v reálném čase", "cílový počet FPS" nebo "Max. počet lídí" (vzhledem k tomu, že je u toho ještě vysvětlivka), nemáš podle mého názoru u simulátoru vůbec co dělat. :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Daniel » 19 pro 2011 22:45

Dom píše:Ale já jsem taky rád za ty funkce,ale kdo se má zjišťovat co to je za funkci

No,právě zjištování je nejlepší,zjistíš si,na co máš péro :D ne ted vážně,právě,když hledáš a nastavuješ ovládání půl hodiny níbrž hodinu,tak uvidíš,že ta hra neni stavěna jen na 4-5 tlačítek :D
Daniel
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Dom » 19 pro 2011 23:23

Shite já teď převážně nemyslel stejné nastavení,ale pojmenování tlačítek. Pokud mě nechápeš zítra ti tam nějaké pěkné najdu,teď už musím.

Daniel já když si něco chci zahrát tak mě nebaví měsíc nastavovat a pak teprve hrát. Když si to instalnu tak se těším jak malej Jarda až se rozjedu vozkouším,ale ono hups. Vše nastavit nebo zjisti čím se to dělá. To zjišění trvá jen než se připojí člověk na net,pak to jde,ale zjišťování funkcí je pro mě horor. Mě trvalo asi 2 měsíce než jsem našel nejideálnější nastavení volantu,nějak jsem ho měl nastavený,ale nebylo to ono,až po cca 2 měsících jsem našel to ideální na netu a začlo se mi dobře hrát,ale teď už ho zpětně nemůžu najít.
Dom
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 19 pro 2011 23:25

Domku...Ale nemůžeš čekat, kdy vlezeš do busu s atomatickou převodovkou že budeš moct řadit na páce...Chápej vlezl si do automatu!! Tedy tě to mohlo napadnout že manuál tam nebudeš potřebovat:) To je jak vlést do favoritu a divit se že tam není "D"...Sakra Ty jezdíš pro mě že?:D neser:D
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Najlvin » 19 pro 2011 23:29

Ještě ohledně těch financí - tohle se tu už minimálně jednou probíralo. Srovnávat rozpočet OMSI a ETS2 prostě nelze, protože obě hry jsou úplně jiný případ - jiný přístup k vývoji.

Jak tu bylo poznamenáno, OMSI prakticky dělali dva nadšenci ve svém volném čase vedle jiného zaměstnání (nebo alespoň tak jsem to pochopil). Nemuseli řešit finanční stránku vývoje, protože na tom nebyli závislí. Mohli si dovolit hru vyvíjet dlouhé roky a vydat ji až s ní prostě skončí, protože do toho prostě investovali jen svůj volný čas a nic jiného řešit nemuseli.

Naproti tomu SCS je normální firma, která má své zaměstnance. Těm musí každý měsíc dávat výplaty, vedle toho platit pronájem kanclu, investovat do technologií, licencí a bůhví čeho ještě. V takovém případě se už musí počítat každá koruna a přitom se nesmí překročit hranice rozpočtu, který by se jim už třeba nemusel vrátit z prodeje. Byli by ve ztrátě a zkrachovali by. To je taky důvod, proč je pro ně tak důležité, aby byl vývoj jejich her co nejkratší. Čím dýl to totiž trvá, tím větší investice to pro ně je, a pak by se opravdu mohlo klidně stát, že by se jim ty peníze prostě následně nevrátily, natož aby z toho měli i nějaký ten zisk navíc. A dnešní situace ve světě tomu zrovna dvakrát taky nepřeje. Kdyby nebylo pirátů a všichni si hry poctivě kupovali, byla by kvalita her určitě někde jinde.

Je to komplikované, ale je to tak. Ono je snadné říci, že oni jsou přece "profíci". Ale zároveň to znamená, že mají díky tomu spoustu dalších problémů a omezení navíc, hlavně ze strany financování. Ale takhle to už chodí ve všech odvětvích, s tím my nic nenaděláme :-/
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Pall » 19 pro 2011 23:38

No tak..MRdi ammatéři. Hru udělali dejme tomu za 3 roky i když si myslím 2 roky!!! Pracovní doba je 9 hodiN!!!. Dělat MRdin na tom 9 hon tak sou za rok hotový...Těm tvím profíkům to trvá už víc jak 2 roky...a Co Ti HC simulanti??? Ti než nahodit sračku a pošpinit si jméne nemůžou coknot HC je griluje jak namazaný čerty...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Daniel » 19 pro 2011 23:42

Palle,pracovní doba je 8 hodin :D

Jinak,když jsem začal hrát OMSI,tak jsem ze všeho byl vypleskaný,nevěděl jsem co a jak,když už jsem byl konečně v autobusu,tak jsem nevěděl vubec jak ject,makal jsem na tom dlouho a asi dva dny trvalo,než jsem konečně dál první linku :D
Naposledy upravil Daniel dne 19 pro 2011 23:45, celkově upraveno 1
Daniel
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 19 pro 2011 23:45

Jak pro koho:) nicméně sem se sekl v tom 2 roky...Myslím si že to dělali 4 roky...9 nebo 8 hodin nerozhoduje...Protože to stejně výjde do roku:) Tedy do roku MRdů a jejich pracovní nadupanosti a "lenochů" od SCS
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

PředchozíDalší

Zpět na American / Euro Truck Simulator 2