od Vitas » 17 pro 2011 14:25
Zakladem je podle me, ze zadnej ani nejvic HCHCHC sim se nikdy nepriblizi realite - si myslim ja. Ale ani ETS2 co zatim prezentujou nema s kamionem nic spolecnyho. V tom OMSI mam aspon pocit ze sedim v necem, co nejakou tu tunu vazi, ale v SCS to je jak kdyz sedim v Oktavce a jeste RS. To se neda popsat, kdyz se clovek tim kamionem nesveze, to clovek nepozna ani z videi na YT. Kdyz v tom clovek sedi, tak proste cejti jak na nej vsechno pusobi, cejti sily, odpory vetru, doliky v zemi, kvuli kterejm se sotva udrzi na silnici. Ja vzdycky kdyz vidim kamion v prikope a kreteny na TV Hovna jak brecej, tak si rikam, ze me to prijde jeste malo nehod, vzhledem k tomu jak se s tim jede, jak jsou silnice uzky, v jakym stavu atpatp.... Je to proste ohromna plocha a ohromna vaha a to nejde popsat zadnejma slovama. Kdyz ma clovek nalozeno 24tun a celkova souprava 35 tun a vezme pravouhlou krizovatku a stoji na plynu a nic se nedeje, protoze to hrne 3 napravy s 25 tunama po silnici bokem, turbo piska, vsechno se klepe, to je pocit, kterej zadna hra neukaze. Kdyz se slapne na brzdu, kabina se zabori do mechu, clovek cejti jak mu naves tlaci na prdel, to vsechno se krasne pozna. Ale ne v SCS....