TOPlist

Cities in Motion 2

Obecně i mimo OMSI

Re: Cities in Motion 2

Příspěvekod Tedomík » 03 dub 2013 13:48

Však zvyknem si
Tedomík
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Rohatej » 03 dub 2013 15:57

Ještě jsem ale nepochopil jednu věc - nastavování času u jízdních řádů - tam jsou intervaly, jak po sobě budou jezdit vozidla? Nebo to jsou hodiny, kdy vyjedou z depa nebo jak?

Další věc je měna - co je ve hře za měnu? Nemám totiž vůbec ponětí, kolik co vlastně stojí.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Tomko00 » 03 dub 2013 16:13

Cestovný poriadok ukazuje odjazd z prvej zastávky, keď sa naklikneš na zoznam zastávok, prvé je depo, a tam máš -X:XX, a to znamená, o koľko herných minút vyrazí bus z depa pred odjazdom. ;)
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Kubcho » 03 dub 2013 16:54

Škoda, že stále chýba trolejové vedenie pre električky..
Kubcho
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Sergio_Cz » 03 dub 2013 21:14

Hrál jsem to asi 10 minut, musím říci, že <mě> bavila více první verze.
Obrázek
jsem žid a neumím si změnit heslo

Discord - Autobusové simulátory, Vlakové simulátory a další hry. I Šotouši
https://discord.gg/invite/TEJEUuj
Sergio_Cz
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Tedomík » 03 dub 2013 21:22

No tak teraz som to hral hodiny a hneď som zmenil názor. Spadlo mi to len raz zatiaľ.
čo sa mi páči je nový systém budovania trás. Depá sa mi tiež pozdávajú aj tie CP ale majú chyby. Prvé je to, že sa veľmi komplikovane nastavujú stačilo by to omnoho 1duchšie. A druhé, že keď máte dlhú linku (ja som si postavil 30 hodinovú) sú vám totálne zbytočné špičky a nastavenie nočákov, keďže tam len z depa vyše dňa vychádzajú vozy. A keby som to v nejakom čase obmedzil tak by sa tak po skončení sedla a začatí špičky opäť ten špičkový CP dával vyŠe dňa. Multiplayer ma sklamal, že nefunguje, snaď čoskoro vyjde ten Patch. Chýba mi tam kupovanie BUS pruhov bez toho, aby som musel vymazať celú cestu. Keď idem mazať električkovú/trolejbusovú trať musím dávať extra pozor, aby som nezmazal cestu. Páči sa mi však, že električky na bulvároch jazdia v strede a nejazdia na ceste a dobré je aj, že sa dá trať postaviť na pruh, ktorý chceme. Avšak trochu mi vadí to napájanie na križovatkách. Je zdĺhavé a častokrát sa pomýlim a napojím to zle, takže sú 2 trate vedľa seba. Graficky sa mi zdá trochu neprehľadná a dosť mi vadí, že sa zrušilo posúvanie pohľadu myšov. Čo je super sú spoločné zastávky pre T+A-busy a eliny.
Čo mi trochu vadí ale však viac to približuje k realite, že tá noc je strašne dlhá :-D (toto nemusíte komentovať)
Čo ma veľmi milo prekvapilo sú ZÓNY (pásma), ktoré si môžeme sami "namaľovať" na mape. a viac druhov lístkov na niekoľko zón a aj tzv. električenky. A ešte aj to, že zastávky nemusia byť tak nalepené na sebe a cestujúci za nimi prichádzajú aj z väčšej diaľky.
A v neposlednej rade to, že je to po česky :-)
Ale ešte by mohli na tej minimape zvýrazniť kde sa aktuálne na tej mape nachádzame.
Či je to lepšie ako prvá verzia, no neviem povedal by som, že je to úplne iná hra a spoločný to má akurát názov.
Snáď som sem napísal všetko čo som chcel
Naposledy upravil Tedomík dne 03 dub 2013 21:38, celkově upraveno 2
Tedomík
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Tedomík » 03 dub 2013 21:36

A chcem sa spýtať vraj ide spraviť tú linku, že síce začína v depe ale ptm do neho nezachádza a na odchod čaká na 1. zastávke. Aj sa mi to nejak podarilo keď som staval lode. Asi 1:05 mala trasu a 0:55 mala pauzu a keďze jazdili 2 tak to bolo super :-) Neviete ako to spraviť?
Tedomík
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Hudy » 03 dub 2013 21:46

Než jsem dostavěl vedení pro trolejbusy, tak mi to spadlo. :|
DPO, společnost s myšlením omezeným

>> http://www.facebook.com/HudyTrans <<
Hudy
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod dobo » 03 dub 2013 23:00

Zatiaľ som to hral len pár hodín, nespadlo mi to ani raz, a k hre, vyzerá fajn, no zatiaľ mám málo odjazdené tak neviem posúdiť. No v jedničke som už vedel čo a ako, tu sa musím do toho ešte dostať.
dobo
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Bmpeer » 03 dub 2013 23:41

No, takže po pár hodinách hrania som sa stal závislý. Parádna hra, niečo takéto mi dlho chýbalo :). Ovládanie super, grafika super (ak nerátam otrasné trolejové vedenie), no trochu sa to odráža na náročnosti - raz mi spadla hra a raz mi vyhodilo celý notebook :D. Každému môžem hru len odporučiť.
Jediné, čo mi na hre vadí, sú vozidlá a americká architektúra, ale to podľa mňa vyriešia módy (hlavne od Rusov, mohli by vydať 14 a 15Tr + nejaké Trollina aj do CiM 2 :P). Aj keď som hru najprv stiahol, práve som si ju poctivo kúpil. Stojí za to. ;)
https://www.flickr.com/bmpeer/ - fotogaléria (nielen) MHD
Intel Core i7-4710HQ 2,5 GHz, 8 GB RAM, 1000 GB HDD, Nvidia GeForce GTX 860M 4096 MB, Win 10
Nikon D5300 + 18-140mm f/3.5-5.6 ED VR
Bmpeer
Aktivní člen
Aktivní člen

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse