S tím jak se mapa rozšiřuje, tak mi pozvolna dochází nápady. Proto jsem začal více používat reálné předlohy. 1. námětem bylo obratiště Sosnová u České Lípy, pro obec Gorzyca. Následovala Zielona Dolina čily pražské obratiště Písnice. Nyní jsem se nechal inspirovat pražským obratištěm Zámky a částí ulice Bohnická.
Obratiště Boczyce, čily Zámky, a mezi zastávkový úsek Boczyce-na Balkany
Zastávka na Balkany, plavecký bazén a zastávka Stanislawa Taczaka.
Postupně vám představím vozový park MZK KDC. Nejdřív vysvětlím systém evidenčních čísel. E.č. jsou trojciferná. 1. číslice označuje druh autobusu tedy 1xx=midi busy, 2xx=klasické (12m) autobusy na dieselový pohon, 3xx=kloubové a 15 metrové autobusy, 4xx=autobusy s pohonem na CNG či LPG, 6xx=příměstské autobusy. 2. číslice značí typ autobusu a 3. číslice pořadí autobusu u MZK KDC.
A nyní tedy 1. autobus s nejnižším e.č. u MZK KDC. Solaris Urbino 10
Opět krásná práce a ikdyž, jak Ty říkáš, Ti dochází nápady, tak je to furt zajímavé. Každopádně až Ti dojdou nápady úplně a nebudeš vědět, co dál, tak tam nedělej zbytečný nesmyslný kraviny, ale to Tobě asi říkat nemusím, jak tak koukám
Jinak repaint je opravdu pěkný, kombinaci těchto barev mam rád a do Tvé mapky se hodí Co se týče Evidenčních čísel, tak to je také zajímavé a máš v tom pěkný systém
Je to parádní. Jako nemáš nápady, ale řekl bych, že používat reálné předlohy jen ten nejlepší nápad, jaký tě mohl napadnout. Takže jenom chválím, repaint vypadá taky dobře a těším se na představení dalších autobusů. Jen tak dál
Já se nestačím divit ! Paráda, nádhera, doufám, že si brzy zajezdím s 15M Solarisem nějakou pěknou linku. A obratiště Zámky a ulice Bohnická no koukám, že jsme na stejné vlně, obratiště jsem miloval do té doby než tam zrušili linku 102 a nahradili ji midibusy na lince 236 Prostě paráda vidím, že když má člověk představu, že umí vytvořit něco na co je radost koukat. Jen tak dál
Všem děkuji za slova chvály. S těmi 15m autobusy bude na některých křižovatkách krapet problém. Co se týče dokončení mapy, tak stavba je hotova asi na 30%. Na termín vydání je ještě brzo, ale hodlám ji vydat do 27.11.
Včera jsem se vrátil z Prahy, kde jsem čerpal inspiraci. Tak že se můžete těšit třeba na obratiště Jesenická či Kavčí hory nebo na ulici Na Jezerce a křižovatku ulic Nuselská x Na Jezerce. A nyní pár screenů z dokončeného úseku Stanislawa Taczaka - Na balkany
Na konec představím další autobus. Tentokrát se jedná o Karosa Citybus 12M. Předběžné e.č. 250-25x