Skvělá a nádherná mapa! Určitě ji všichni, alespoň vyzkoušejte a pak už budete vědět, proč je tak úžasná jinak bylo by zajímavé jet tu horskou linku k lanovce za sněhu
Batman je nejlepší hrdina všech dob!!! Snažím se pomoci, když vím, a to slušným způsobem. Nesnáším Prahu.
Po dlouhý době něco, co mě přimělo zapnout OMSI.. No mapa nadprůměrná ,ale linka 115 katastrofálně špatně značená.. Řekl bych, že autor na to v jednom směru asi zapoměl. Pravidlo u mé první testované linky 114 "když nevíš jeď rovně" se u 115 rozhodně používat nedá..
Ono to značení je někdy dost blbý třeba jedu linku ale na křižovatce ukazuje šipka do leva jen dvě linky ale mou ne což znamená nejet do leva ale rovně já mám problém s školní linkou někde je u šipky napsáno schulbus ale někde už ne Tohle je snad jediný co mapu kazí a u Gletscher-Xpress jsem nevěděl kudy ale taky na jedné křižovatce sem netušil tak jsem to vzal od oka
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit Omsi-der Omnibug simulator
Já bych tam ty šipky nedával vůbec. A pěkně jak ve skutečnosti, projet si trasu s nějakým jiným řidičem, zjistit si to sám. Jinak mapa patří k těm lepším, ale na některých místech bohužel působí nereálně, jinak si myslím, že je to skvělá práce.