@shitman: Asi máš honě slabej počítač. U mě hra reagovala ihned, realistika jak hráče, aut i předmětů je pro mě absurdní. Jinak stíny sem na tom v pohodě rozběh a to mám v světu počítačů starej počítač ("už" 2 roky)
A tohle vážně není fér. U mě trvalo třeba půl vteřiny, než hra zareagovala na pokyny, někdy i vteřinu, než se panáček rozeběhl, a se stíny na jakémkoliv jiném nastavení než "minimum" se mi hra neskutečně sekala.. Shodnem se ale na tom, že Mafia2 je graficky příjemnější pro oko než GTAIV..?
To urcite. GTA mi pride moc tmave v noci, ale zase moc svetle ve dne. Navic grafiky na Mafii jsem si moh nastavit skoro na max. Na GTA si musis zviknout, kdezto v Mafii to jde samo (jak graficky, tak hratelne).
Mám otázku ohledně nastavení mafie 1 na screenech z připravovaných modu jsou otevřený dveře u karosy a já nějak nemůžu přijít co to je za tlačítko v nastavení to taky nemůžu najít prosím poraďte.
A taky mě s*re že v mafii 1 můžu nastoupit do tramvaje,nadzemky ale vývojáři asi zapoměli na autobusy v ikarus modu jsou zastávky ale autobus nezastavuje a já nemůžu nastoupit ještě nikdo nevytvořil mod aby jezdili autobusy a dalo se do nich nastoupit. Kdyby někdo o něčem takovém věděl prosím napište sem na forum Děkuji.
Dnes se s kamarádem pustím do předělávání karosy c955 v mafii pokusíme se udělat brněnskou verzi (rozšíření dveří a vymodelování třetích+ repaint ) říkal mi že je spíš začátečník ale zkusíme to zatím nemůžu nic slíbit protože nevíme jestli se to podaří brzy přinesu další informace.