Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.
Pravidla fóra
Pouze modrá obloha po načtení mapy? Mapu projeďte MapToolem, chybějící objekty a spliny napište do fóra Hledám. Pokud nic nechybí a máte pouze modrou oblohu, napište dotaz sem.
Zdravim,stahnul jsem si CZ dabing(ten od Fenixe) udelal vse podle navodu ale ve hre mam stale nemecky dabing...udelal jsem to i po druhe a vysledek stale stejny..
A tak uz to funguje uch ale mam dalsi dotaz(jsem v tom hold novy tak me prosim omluvte) a nechce se mi tady zaspamovat vase forum..stahl jsem si jednu mapu konkretne Stadt-Bensburg-V.1.2 a nevim jak ji uvest do chodu..slozku s mapou jsem dal kde jsou ostatni ale zbyvaji tam dva soubory (jeden .cfg a druhy .hof) ktere nevim kam mam dat
Soubory .hof obsahují jízdní řády pro autobusy. Tento soubor nakopíruj do složky s autobusem/autobusy (např.: C:\m-r-software\Omsi\Vehicles\MAN_SD202) Soubor .cfg nechej tam kde je, ten patří do složky s mapou
ovšem špatně, jízdní řády obsaují soubory .ttl a další, ve složce TTdata ve složce s mapou soubory .hof obsahují cosi jako data, konfiguraci palubního počítače