TOPlist

Mercedes O405 N2 \\\\VYDÁNO////

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: Mercedes O405 N2

Příspěvekod Vitas » 01 črc 2011 21:03

jak to ma vzdycky napsany presne ne ten nazev. :D

Ale koukam, ze polaci zacinaj radit zas... uvidime, jestli to bude vypadat jako u kamionovejch her od SCS, tak se mame na co tesit. :)
Vitas
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod POLDA » 01 črc 2011 22:10

shitman píše:Video 1
Video 2
..podle mě to zas tak zle nevypadá.. aj když je tam vlastně původní MAN palubka a stpousta nedodělaných textur, snad se to nakonec povede..

\\\\EDIT////
Datum vydání má být už zítra, tak schválně...

je to celkem slusny kousek to jsem zvedav jestli fakt vyjde. myslím ze ne. :!: :?: :!:
ObrázekObrázekObrázek
POLDA
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod shitman » 02 črc 2011 11:49

Tak nevím, krom "nového" autobusu MAN SD202 D80 jsem zatím na [urlhttp://omnibussimulator.pl]omnibussimulator.pl[/url] nic nenašel, třebaže se to tam objeví někdy během dne...

\\\\EDIT////
tak nakonec jsem ho našel, ale pořád není ke stažení..
MB O405
Termin wydania Mercedesa O405 N2 BETA: 03.07.2011 14.00
Naposledy upravil shitman dne 03 črc 2011 12:01, celkově upraveno 1
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Uživatel » 02 črc 2011 19:47

shitman píše:Tak nevím, krom "nového" autobusu MAN SD202 D80 jsem zatím na [urlhttp://omnibussimulator.pl]omnibussimulator.pl[/url] nic nenašel, třebaže se to tam objeví někdy během dne...

\\\\EDIT////
tak nakonec jsem ho našel, ale pořád není ke stažení..
MB O405
Termin wydania Mercedesa O405 N2 BETA: 03.07.2011 r.

Ve 14:00 To jsi asi zapomněl... :lol: ;)
Bahno je můj idol!
Uživatel
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod Bocko777 » 02 črc 2011 21:58

Tu stránku už sleduju nějakou dobu...mají tam i mód na nastupovaní a vystupování všemi dveřmi pro FBW-549, který má odkaz na stažení od začátku nefunkční, to je tam už přes měsíc a nikdo neodpovídá na dotazy...poláci jsou šmelinářské oje*****ké hovada...tenhle autobus je jen příklad...nedokážou udělat nic svého, vše jen přebrat, ukrást, prodat, vyšmelit...
Škoda pěkného busu, vše je tam použito s Manů...jestli to má brzo vyjít, tak tam nebude nic co by mělo společného s reálním mercedesem...
Hanba...sorry, ale nesnáším takovouhle práci...ostuda, fuj...
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Vitas » 02 črc 2011 22:15

Polaci byly vzdycky takovy... Je to takovej narod zlodejskejch panbickaru. Do her od SCS kdyz nekdo udelal model kamionu, pekne si ho zamknul, tak vesele na polskejch strankach za tejden 10 modifikaci od ruznejch autoru, na kamionu naplacany ruzny blbosti, proste rozkradou co muzou, a jeste to z*urvej misto toho aby to udelali poradne.
Vitas
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod shitman » 02 črc 2011 22:38

Souhlasím s vámi oběma, z jedné dost ošklivé kauzy z prostředí openBVE to znám, kdy jistý "autor" ukradl české vozy, udělal v nich dvacet chyb, změnil textury a vydával je za svou práci, ještě navíc celkem dost okatě vždy pár dní po vydání těch českých.. když se ho původním autorům konečně podařilo zkontaktovat, začal je sprostě urážet a posílat je do nehezkých míst, a když už se zdálo, že je vše vyřešené, vydal se další český vůz a onen autor (jménem Rave) ho opět vzal, udělal v něm chyby, změnil dvě tři textury a vydával celý vlak za čistě své dílo. holt jsou poláci děsná pakáž co se týče tvorby do her, chraň nás bůh aby do OMSI nezačali nijak valně podnikat, nebo brzy začnou vydávat původní MANy s různými chybějícími částmi jako svá "vrcholná díla".
Obrázek
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Bocko777 » 02 črc 2011 22:47

Nechtěl jsem přímo dokázat, aby se rozběhla debatka urážení, ale prostě, když jsem to video uviděl, musel jsem se vyblejt, co je moc to je příliš...
Každopádně jsem zvědavý, jak to dopadne...
Možná (čemu stejně nevěřím) nás to překvapí...Radši by jsme měli uzavřít hanu a čekat...pak se uvidí...
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Uživatel » 03 črc 2011 11:50

Přečetli jste si že je tam napsaný, že je to BETA? A protože je to BETA si myslím že ta hrůza hrůzou nezůstane. ;)
Bahno je můj idol!
Uživatel
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod shitman » 03 črc 2011 12:01

Víš, polští tvůrci mají poněkud jiný názor na to, co je "cool" a "awensome", stejně jako britové se spokojí s minimem. A obávám se, že tohle minimum je zde jasně vidět. Navíc, zbývají už jenom dvě hodiny, pochybuji že za ně stihnou překopat celý interiér.. ;)
Obrázek
shitman
Profík
Profík

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla