Btw, Nedávno jsem po delší době zapl omsi s počasím, ve kterém nesvítily pouliční lampy. Docela mě překvapilo, že oproti normálu jsem měl skoro o třetinu větší fpska. Dělám teda něco špatně, co se nastavení omsi, nebo samotné mapy týče a nebo je problém s těma pouličníma lampama? Abych nezapomněl, jaké vlaky jsou v omsi? Resp. je do omsi něco, co by se podobalo peršingu?
Počas pouličného osvetlenia používa Omsi kvázi dve mapy (jedna je lightmapa a druhá je tá klasická). Preto máš menej FPS. V nastaveniach problém nie je. Ja osobne používam tento mód: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2461019058 Vďaka nemu by mali FPS stúpnuť o dobrých 10 snímkov.
Vidím správně začátek Jablůnky? Jinak ono je to tak i v reálu, že po spadnutí závor přestane zvuková signalizace, takže by to takhle mělo být v pořádku.
[WIP] Poloreálná mapa Liberec linka 18 Fügnerova-Bedřichov
Silnice: 69% Objekty: 27% Terén: 52%
Hotový úsek Fügnerova-Kateřinky učiliště. (jen silnice) Nyní se pracuje na krajině v centru a Kateřinkách.
vonH píše:Tak jsem dneska rozchodil první přejezd.
prejezd.jpg
Akorát by mě zajímalo, proč zvuková signalizace přestane zvonit ve chvíli, kdy spadnou závory a proč je za tou lokomotivou ta mezera?
Jak píše stefek200, zvuková signalizace se v realitě automaticky vypne po spadnutí závor. A ta mezera se dá opravit tím, že do global.cfg zapíšeš zápis [realrail]. Většinou se zapisuje nad zápis [backgroundimage].
Vyzkoušel jsem teda ten zápis, ale jak je vidět od přejezdu č.2, nepomohlo a ta mezera tam furt je.
Nicméně mám mnohem závažnější problém. Jak je vidět na obrázku, v jednom směru (to je po směru stavby) je provoz normální, ale v tom druhém směru je naprosto minimální. Stejný problém mám i v Luhu a Jasenicích. Po směru stavby je provoz normální a proti směru minimální. (Dokonce jsem se na to o čtyři stránky vlákna zpátky ptal a dával obrázek.)
Vlak je kojetice_rychlik.zug Ohledně té intezity, tak tam zatím vůbec nic naklikáno není, ale obávám, že i když bude, ten provoz se zvětší jenom minimálně.