A čím Tě jako uráží? A fanoušků jeho dobrých úprav má tolik, že kdyby si měl vážit každého, tak se z toho p****e. A hele kluku, zítra valíš do školy, tak už jdi spát. A hlavně trochu trénuj tu češtinu, ať ten tvůj psaný projev nevypadá jako soutěž, kolik chyb jsi schopen udělat v jedné větě.
Mmm, nice, pekný motív toho bullet vlaku na boku. Ešče by som pridau takú ceduľku, že keď už máš druhú triedu, prečo by nemohla byť nálepka prvej triedy niekde v priestore pre vodiča, ako taký malý vtípek. Alebo na dvierka pre vodiča, proste hocikam.
Prvú triedu som rozmýšľal urobiť po prvú dvojsedačku ale aj so žltým pásom, problém je, že už tak je tam dosť tesno čo sa týka priestoru na kreslenie, a farebne by zvnútra od zvyšku odlíšiť nešla, vzhľadom nato, že všetky sedadlá majú jednú textúru. A priestor vodiča hm ... Nálepka prvej triedy môže ísť z opačnej strany aj so žltým pásom pod oknom.
Díky že ho dal na stažení a ta barva se mi libí jaká je Takže změna bsrvy není pro mě potřeba mě se líbí ta která tam je určitě hádam že nevyba sranda takový model upravit prtotože jsem četl v readme že práce byly dva roky na té karosce takže hodně štestí mám jen malinký dotaz jak se dařít croswaovy nechci datum vydaní jenom jak to de