TOPlist

Stížnost na banku

Obecně o VDP, otázky, problémy, nejasnosti, ...

Re: Stížnost na banku

Příspěvekod Tomko00 » 30 pro 2011 18:11

Neuráža, ako môže 10 ročný chlapec robiť banku...? Veď sa nevieš postarať ani o vlastnú firmu, jeden robí toto, druhý robí hento... Pozri sa na O&K Transport...všetko robí gryzly a stíha to. A u Vás johnny robí služby, Tomáš toto, Tedomík busy, ty vyúčtovanie ktoré vôbec nesedí...Súhlasím s Deivom, "To by teda dopadlo..." Keby si vedel, ako sa máš starať o svoju firmu, nemali by ste dlh...Ale nie, vy ešte beriete viac vodičov = viac nehôd, viac platenia, a tým to neprekrijete... ;)
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Gryzly65 » 30 pro 2011 18:48

Vodičov si berieš všetkých... dvaja vodiči u vás sú dobrí, zvyšok stojí za veľké kulové...
Trolejbusák, ty si fakt z tej banky robíš holubník... keby si aspoň čítal pravidlá, vedel by si, že 900 k mariek si požičať proste nemôžeš...
Teraz úprimne... alebo radšej nie... ostanem pri tom, že súhlasím s Deivom...
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Dom » 30 pro 2011 20:13

Já všechny vaše názory chápu, ale jsem jen člověk extrémně závislý a zaneprázdněný. A vy se zlobíte když schválím půjčku a do 2minut ji stornuji,jelikož jste porušili pravidla.

Já spoléhám na lidi,jelikož jsem myslel,že tu jsou již vyspělí lidé. Ale jak vidím nejsou. V pravidlech je jasně napsáno,že firma může mít pouze 1půjčku a vy tam klidně napíšete žádost o další. Firem je tolik,že já prostě nemůžu koukat zda náhodou někdo nepožádal znovu.

Proč rovnou si nenapíšete bankovní konto 999 999 999 999DM a porušíte tím stejně pravidlo jako když si požádáte o 2 půjčky.

Tak se polepšete a bude vše v klidu.
Dom
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod lagic100 » 30 pro 2011 20:29

já souhlasím s Domem.

1)Každý má právo být zaneprázdněn
2)Když je to napsáno v pravidlech tak to má nějaký důvod
3)Když nemáš zájem dodržovat pravidla, tak co tu ještě chceš?
http://www.lkku.cz

Když tě chytí letní splín, zařaď kvalt a přidej plyn..

Top Moravia Transport

http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=116&t=4211
lagic100
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod shitman » 30 pro 2011 20:34

mi kvůli vám spadla mandarinka mezi nohy, a ted vypadá silně jedovatě.. bych se fakt měl koupat častějc.. to mi zaplatíte :twisted: jinak, z toho, co jsem přečetl, tomík požádal o půjčku v pátek, žádost byla bez udání důvodu stornována a byl přinucen si o půjčku zažádat znovu podle nového ceníku. něco takového se mi ani trochu nelíbí, stejně jako stornování půjčky (neříkám, že se to stát nemůže, ale jak čtu, tak se ti to Domečku stává nějak často), takže, banko Ty, ty, Ty, nezlob nebo bude mazec. ;)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod DIMI » 30 pro 2011 20:43

Já když si to čtu, tak mě napadá jediný: "Abyste se neposrali."

TomsonTomova a Tomkova stížnost je stará víc než měsíc a je z doby, kdy se VDP rozjíždělo a zavádělo, takže jejich stížnosti byli naprosto neopodstatněný...

Dom zvolí opačný postup: nejdřív si VDP prověří a až potom bude schvalovat...

Co se týče TopTrans, Trolejbusák už v životě žádnou půjčku dostat nemůže, protože absolutně nedokáže hospodařit s penězi, vést VDP, udržovat si v tom pořádek a navíc zadlužovat se není správný přístup, naopak: nejdřív vydělat, potom nakupovat.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod TomsonTom » 31 pro 2011 01:01

DIMI píše:TomsonTomova a Tomkova stížnost je stará víc než měsíc a je z doby, kdy se VDP rozjíždělo a zavádělo, takže jejich stížnosti byli naprosto neopodstatněný...

Čekal jsem, kdy to někdo vytáhne. Jen bych rád dodal, že moje i Tomkova stížnost byla už dávno vyřízena a dostali jsme jako kompenzaci slevu (banka nám proplatí několik splátek). Takže tohle už prosím neřešte a na další stížnosti si založte vlastní topic, protože je rozdíl mezi naší stížností (zrušení půjčky bez předchozího upozornění, aniž bychom porušili nějaká pravidla) a stížností aktuální (zrušení půjčky odůvodněně kvůli porušení pravidel). ;)
Obrázek
TomsonTom
Stálý člen
Stálý člen

Předchozí

Zpět na Diskuse o VDP