Apache2015 píše:Nebudem na to dávať prachy, brzdový pedal na volante mám už napol odčuchly, ide nakrivo ale to sa dá ešte nejak, stačí silnejšie na to dupnúť a určite to dletí, a naviac TS moc nehrajem, čiže tiež sa mi neoplati kupovať.

Apache2015 píše:Čaute, mám menší problém, mám TS2015 a stále ma vykoľají v nejakej polke Misii, nevie niekto riešenie?
PS: Dodržujem pravidlá
Solaris 28Tr píše:Nebudeš platit, budeš vykolejovat. Tvl, to seš takovej škudlil, že nedáš debilní čtyři kila za hru? Co ty seš za exota?

Promiň, ale větší hovadinu jsem neslyšel. Hlavně se podívej, kolik stojí průměrně jedno DLC. Ty částky jsou obrovský sumy, a platit za to fakt nemá smysl. Chceš si koupit 10 map a 10 vlaků, a za to bys utratil pomalu 400-600€, protože co addon, to pomalu 20-30€.

Ikarus_435 píše:Ako nechcem nič hovoriť, ale oplatilo sa mi kúpiť na poslednú vianočnú zľavu TS 2016, až na to že nemám European Loco & Asset Pack si hru užívam parádne, jadzím tam s ESOm (aj keď je to základná nemecká mapa) ale hra je perfektná, a ani DLCčka nepotrebuješ

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků