Podle screenů vypadá parádně. Určitě si ji vyzkouším. maxJake: To samé mi dělá pack MB Facelift. Zjistil jsem, že jsou v packu nějaké soubory, které jsou ,,poškozeny" a winraru se to nelíbí, ať to stáhnu přes jakýkoliv prohlížeč nebo to stáhnu přes jiný počítač a dám to přes flash disk... Mohl by to být stejný problém.
tomas001: no tak MB Facelift mi šlape jak hodinky, s tím jsem neměl sebemenší problém (maximálně při rozjedu do kopce - ach ta EcoLife ) ale takovou chybu jsem teda v životě ještě neviděl... tak právě mě štve, že podle screenů solidní 15 metr (a ty já rád, zapeklitý zadek metr a půl do boku při full rejdu) a nechce do mé stáje
Snažím se udělat repaint a ono hledám kam to dát, najdu to, ale nejde to dát na nárazník a ted se to povedlo, ale je tam tmavě modrá, ale dělám ICOM, tak mi to nevadí.
only in our country CZ B741 no. 127(not in service) 15Tr no. 01 historic <3+RTO and 267 Come take a ride with noisy 15Tr in Budweiser, limited edition! : D ZF! Škoda 21tr(ab)/22tr forever!
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.