Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Nebyl by někdo tak ochotný a neopravil mi to. Já opravdu nevím už co s tím mám dělat. Přes tyhle věci jsem opravdu laik. Přikládám template, pomocí kterého jsem repaint přebarvil a také předlohu jak má skin vypadat, včetně přesných odstínů barev. Předem děkuji za ochotu.
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Peterson píše:Možno zlý path si nadefinoval, alebo je chyba niekde úplne inde. Len neviem, nechápem ako sa mohlo niečo pokaziť pri prepísaní entry na exit...
Zdravím, pomohl by mi někdo? Podle jednoho návodu sem si smazal zámek předních dveří. POMOHL by mi někdo s ODSTRANĚNÍM DVEŘNÍHO ZÁMKU U ZADNÍCH DVEŘÍ? Děkuju za všechny odpovědi
Průhlednost skla byla úspěšně opravena. Pomocí několika návodů a programu PAINT.NET
Zdravím. Lze nějak nastavit u Karos B951/E přepisování vlastních SPZ. Zkoušel jsem totiž v souboru *BUS připsat řádek registration_free a ve hře mi to někdy nabídne/nenabídne změnu vlastní SPZ, ale změna se vůbec neprojeví. Lze to ještě nějak jinak nastavit? Díky
Naposledy upravil wooderCZ dne 28 črc 2016 17:30, celkově upraveno 1
Důvod:Doublepost, používej edit!
Předem se omlouvám,pokud to tu už bylo. Chci se zeptat,zda se dájí ty Karosy B951/e nějak zrychlit?Vytáhne to max 75 km/h a to mi příjde málo. Dle mého alespoň 90km/h. A z mě neznámého důvodu mi nejde přední buse. Co je špatně? Předem děkuji za odpovědi.