Myslím, že nezavislý orgán tu je. Ale nevím o něm neboť je nezávislý a nezávislým by měl taky zůstat...Podle mě ty zásadní prohřešky jdou přes tyto nezávislé strany...
Pokud by ses na něj obrátil v tu ranu není nezávislej:) Napiš to sem...nebo co já vím SZ úřadu aby tu Tvou stížnost přeposlal nezávislákům... Akorát tedy by to měla udělat Tvoje firma za Tebe... Firma za Tebe zodpovídá...
tak ja konkretne nic zatim nemam ale vsiml jsem si nejakych pochybnych rozhodnuti k jinym VDP ....no ale je vtipni ze nezavisly nikdo nezna tim padem to pak muze rozhodnout ten co to jejich rozhodnuti bude interpretovat
Kdyby tá nezávislá strana byla zveřejněna...Tak není nezávislá a imrvére by ste ji psali, napadali apod. V SZ....V realným světě taky nejsou známé tyto nezávislé subjekty...Jinak by docházelo ke korupci...a té máme až až...
To je jedno koho odhaduju já:) I mě táto informace, kdo to je, nenáleží:) A jestli Tím poukazuješ na sebe, tak seš hloupej na to upozorňovat...Ten posranej egoizmus nás jednou všechny s klackama v kalhotech zničí:)