Omlouvám se za doublepost, ale píšu to ve dvou příspěvcích, protože spolu nesouvisí. Jde vám v 2 u NG pracovat s palubákem? Mě se nechce nakódovat a nevím čím to je
Driver2000 píše:Omlouvám se za doublepost, ale píšu to ve dvou příspěvcích, protože spolu nesouvisí. Jde vám v 2 u NG pracovat s palubákem? Mě se nechce nakódovat a nevím čím to je
Jop jde . Buď si přečti manuál nebo se koupni na video od iajera . Tam to ukazuje .
Díky Cente. Pomohlo. A jinak bych se znovu rád zeptal, kde najdu tu verzi jen 24A pouze upgrade pro starou Vídeň //EDIT: Tak jsem to už našel a zhrozil jsem se, protože to funguje jen tak, že pošlete do Aerosoftu staré CD a oni pošlou nové. Pokud někdo víte nějakou jinou možnost změny, napište
Chápu to dobře když koupím OMSI 2 Add-on Vienna 1 - Line 24A tak OMSI 2 Add-on Vienna 2 - Line 23A budu mít za 5 euro nebo za těch 24,95€ A jaký je rozdíl mezi OMSI 2 Add-on Vienna 1 - Line 24A a OMSI 2 Add-on Vienna mám koupeno
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit Omsi-der Omnibug simulator