Ahoj, zde je k dispozici moje mapa http://leteckaposta.cz/999131862 se vším všudy. Stačí nakopírovat Addony a položky do příslušných složek a mělo by to bez problému jít. Hra obsahuje hlášení, které je však provizorní - na jeho vylepšení pracuje Morce98 Ať se líbí
Nejnovější verze mapy Grunheim 1.19 ke stažení zde.
Nechtěl bys to dát na uloz.to radši? Pak to totiž zmizí
only in our country CZ B741 no. 127(not in service) 15Tr no. 01 historic <3+RTO and 267 Come take a ride with noisy 15Tr in Budweiser, limited edition! : D ZF! Škoda 21tr(ab)/22tr forever!
To je divný, zkoušel jsem na druhým compu a v pohodě :-/ Potřebuje to mít nainstalovaný Berlín, což asi máš... jinak možný problém by mohly být objekty a splines čar na silnici, které jsou původně dělané do OMSI2...
Nejnovější verze mapy Grunheim 1.19 ke stažení zde.
Ok, udělám to tak, aby se to vpodstatě jenom vložilo do složky m-r-software... Zatím ti to hodím na leteckou poštu... Bylo by dobré to pak dát třeba na mega nebo na uloz.to Nahrává se ...
//Chci upozornit, že tam nemáš pár objektů ... Konkrétně: - AFG_Others/sign_priksmer_I.sco - AFG_Others/sign_jednosmerka.sco - AFG_Others/sign_prechod_zv_p.sco - AFG_Others/sign_kriz_th_l_p.sco
Naposledy upravil GIMI dne 02 črc 2015 12:55, celkově upraveno 3
OMSI/2:Ještě jsem se nikdy tak nepobavil při odklikávání errorú.