A není divu, protože editor map má v OMSi 2 oproti OMSi 1 některé nové funkce, které výrazně usnadňují a zkvalitňují stavbu především (ale nejen) reálných map - zejména generování reálného terénu a mapových podkladů, zarovnání terénu ke splině a objektu, naklopení objektu (otočení dle osy x,y). Takže bych očekával, že map vytvářených přímo v OMSi 2 bude čím dál tím víc.
Ahoj všem, mám dotaz amatéra, našla jsem Vaše stránky a prosím tedy o radu. Syn je blázen do autobusů, moc si přeje hru nejlépe Omsi, Omsi 2, aby mohl jezdit. Jenže asi buď blbě hledáme nebo prostě není, jízda Karosou (není podmínkou) Prahou??? Prosím mohl by mě případně někdo nasměrovat? Našli jsme ke koupi hlavně zahraniční města Děkuji všem.
děkuji za odkaz, ale nejde mi stáhnout ani Omsi 1 ani 2. Hlásí to file. Tak jsem z toho jelen. Dá se někde koupit tato pražská verze s Karosou? Už jsem z toho jelen. Děkuji moc za pomoc.
only in our country CZ B741 no. 127(not in service) 15Tr no. 01 historic <3+RTO and 267 Come take a ride with noisy 15Tr in Budweiser, limited edition! : D ZF! Škoda 21tr(ab)/22tr forever!