TOPlist

Obecně o VDP

Obecně o VDP, otázky, problémy, nejasnosti, ...

Re: Obecně o VDP

Příspěvekod Gryzly65 » 30 lis 2011 18:34

Vodičov motivuje len to, že si za tie prachy budú mať čo kúpiť... ;)
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod DIMI » 30 lis 2011 18:35

Ano, v reálném životě... Ale ve VDP zatím nic takového není, protože to dost možná ani ještě nikdo nevymyslel... ;-) Zatím jim bude muset stačit své jméno ve vrchních pozicích tabulky, zájem majitelů VDP o jejich služby a možná VIP účet po dobu držení prvního místa?
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Gryzly65 » 30 lis 2011 18:37

Sherpa už VIP účet má, teda aspoň 1 člen...
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Pall » 30 lis 2011 18:44

Pozor. To není z naší strany seřazení "VIP" řidičů...Vačka má schopnost komunikace (třeba zástupcem je Jessica kteró sem nedopsal), proto só mé pravé ruky (odmítám dvojsmysl zde), ale vůbec to není seřazeno od nejlepšího po nejhoršího...Seřazení je dle nástupu....Tady chybí žebříčky hodnocení hlavně (centrální VDPácké)...
Navíc aby toto takhle fungovalo (peněžně) to by se musela vytvořit uměle komplexní ekonomika (burza, hospodářství, ekonomika, zemědělství, apod) aby Banka i uřad si to své nevycucávali s prstu, ale zapadalo to do kontextu celého finančního oběhu a to by bylo složitý až nechu domýšlet...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod DIMI » 30 lis 2011 19:57

Já ten kocept vidím jednoduššeji:

Seřazení hráčům podle skore (vydělané peníze), která obrdží každý týden od svého zaměstnavatele... Tzn. že hráči budou hledat nejlepší podmínky (plat) a VDP se budou msuet svoje lidi snažit najít.. ;-)
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Pall » 30 lis 2011 20:03

Peníze to je nesmysl. V okamžiku kdybych chtěl nyní na ně převedu celý podíl uměle!!!! Tady má jít o řidičské umění je to i ve hře a dop. nehody k tomu. Finance nejsou žádné měřítko zde...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod DIMI » 30 lis 2011 20:06

To už je na tobě, jestli chceš mít velký prosperující nejlukrativnější VDP se ziskem (v druhé tabulce --> srovnání VDP podle celkového kapitálu a hodnoty), svým řidičům dát týdenní odměnu a jejich prohřešky jim ztrhávat z platu, anebo se svého kapitálu zbavit a rozeslat ho na výplatách řidičům...
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Pall » 30 lis 2011 20:09

Ale není to žádný měřítlko "profesionality" řidiče. Nebo ty si myslíš, že jako hledáš řidiče a jediné co Tě zajímá kolik si za život nastřádal? Třeba z jiného oboru/odvětví? No tak pro mě za mě to tak dělej:) Sem lempl papínek má love patří mě svět...Užij si jich:)...Tady mám šovce co umí abude mě firmu zušlechťovat... a co mám s toho co má love, ale přitom mě rozfláká všechno aji kancl, jak je neohrabané... jednoduše řečeno máš tu 100% drivera s platem 100 000kč a debila, kterýmu jeho zaměstnavatel byl ochoten platit 100 000 000kč. Po kom asi tak hrábneš?:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod DIMI » 30 lis 2011 21:16

Vždyť ano, tak kvalitu svého řidiče ohodnoť platem + odměnami... Tohle není soutěž Česko Slovensko hledá nejlepšího OMSI řidiče, tohle je hra: A každá hra má nějaký skore... Pokud se hodláš toho všeho ujmout, u každýho řidiče super složitě na základě všech statistik a jeho duševního rozpoložení vypočítávat speciální koeficient kvality, a následně to seřadit do tabulky, rozhodně ti nebudu bránit...

Máš-li nějaký jiný, pokud možno reálný návrh, můžeme ho zvážit...

Ale chceme-li celýmu VDP zachovat realitvní jednoduchost a nějaký alespoň trochu smysl, proč s VDP vůbec ztrácet čas, tak se mi rozhodně zatám jeví jako jediný reálná motivace snažit se probojovat tabulkou odvedené práce (a k tomu úměrnému platu=skore) na vrchní místa.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Pall » 30 lis 2011 21:32

Jenže šíleně mě to připomíná totální kapitalismus. Pán A je šikovný má málo peněz neboť se narodil ve špatné rodině....Pán bé je nešikovný hovado co nic neumí, ale dotuje ho tatínek co měsíčně vydělává Miliony...Hrůza:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse o VDP