Perda píše:Ahoj všem, tak jsem se po delší době vrátil k omsi, otevřel si starou složku se všemi addony, co jsem si kdy stáhl, ať vše popřípadě na stáhnutých mapách běží a nemusím hledat - což mě ale stejně neminulo. Stalo se mi to zatím na dvou mapách (lemmental a Wałbrzych), které jsem si doposud "nainstaloval". Jde o to, že vše se načte, vyberu autobus, zvolím linku a vyjedu. Jedu, jedu, když v tom najednou třeba vidím, že chybí nějaké budovy, které by tam nejspíš měly být. Jedu dál, když v tom najednou začně chybět i kus cesty a pokračuju po trávě (byť třeba ještě dalších pár objektů kolem mě je). Pak skončí tile a nic. Dál už vidím hluboké nebe. Kdybych chtěl jet dál, autobus se jakoby zasekne, stojí na místě, pokud bych však třeba brzdil, tak zvuk brzd slyším. Když zruším jízdní řád a dám přemístit autobus na místo, které zjevně chybí, jakoby se nic nestalo a autobus se tam taky načte (se vším všudy, mapa vypadá jak má, nic nenasvědčuje tomu, že by snad někdy něco chybělo). Tak jsem přemýšlel, čím by to mohlo být, jediné, co mi vždy po načtění mapy vyskočí, je chybová hlaška "Fehler bei Bereichsprüfung: CV.Calculate", kterou, když však odkliknu, jede vše dál. Nemáte někdo tušení, čím to? Děkuji

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků