Ahoj
Chtěl jsem napsat něco krásnýho k vývoji, ale lhát nebudu a každej si musí udělat svůj úsudek, jak na tom mapa je. Obecně mám špatnou zprávu: Neměl jsem na OMSI editor moc náladu a nedokážu ji nijak přislíbit ani do budoucna.
Jak to vypadá:
Příští verze mapy (nejspíše 2.1) by měla obsahovat novou linku 154, jejíž reálná podoba bude reprezentovaná úsekem Dolní Kounice - Moravské Bránice, vlakové nádraží. Silniční síť se tak více než zdvojnásobí. Aktuálně je tento směr vývoje mapy primární a natrasování silnice se dá označit za hotové. Pravděpodobně nebudou ani komplikace s AI dopravou (logika křižovatek hotová) a terén má veškeré hrubé kontury (jemné dotahovačky podle osazování domků už nejsou většinou tak náročné). Kolejová síť na nádraží je hotová, točna taky. Hlavní, na čem se teď pracuje, je skládání chodníků, domků, stromů atd. Bohužel ani toto nejde rychle, protože odfláknutý to můžu mít hotový za 14 dní a o to nestojím. Bude taky nutné vyrobit cca 5-10 budov, které budou potřeba, aby si místa byla pořádně podobná. Tradičně nemohu připojit časový odhad.
Ještě před obrázky bych všem rád popřál úspěšný vstup do nového roku. Doufám, že vás stav mapy příliš nezklamal. Nazdar.
Pár obrázků:
Plac před zatím nevymodelovanou budovou vlakového nádraží Moravské Bránice (Pozn.: ten malý ostrůvek vlevo dole NENÍ točna autobusu, ta je ten kraj vpravo)
Křižovatka: směr pohledu od Moravských Bránic, doprava na most do Dolních Kounic přes Nové Bránice, doleva přímo do Dolních Kounic
Zastávka Nové Bránice
Silniční síť v Moravských Bránicích, pohled na severozápad (levý horní roh - nádraží, levý dolní roh - zastávka Moravské Bránice škola)