Zdravím Vás!

Tak konečně Vám přináším návod, jak na takovou řadící páku!
Kde sehnat páku samotnou Vám tady líčit nebudu, napsal to McKarlos o pár stránek dozadu. Já jsem měl to štěstí, že jsem páku koupil na burze za 50,-.
Celé to vypadalo spíš, jako hromada špíny a prachu.. Tak jsem to celé s taťkou vyčistil.
Poté jsme na konec řad. páky přidali ''H kulisu'' z hliníku, aby tam ''kvalt'' držel.
Poté jsme to obalili do dřeva, aby to vypadalo. Já jsem poté dostal nápad, že by bylo dobré to zprovoznit ve hře. Co budeme potřebovat? Postačí nám klávesnice a nějaké spínače. Největší háček téměř pro všechny to, jak klávesnice funguje. Pokusím se Vám to popsat. Když rozděláme klávesnici, tak nalezneme dvě fólie. Na nich můžeme krásně vidět, kam a odkud jsou vedeny vodiče až nahoru k USB kabelu. Poté uvidíme ''destičku'', což je celé kouzlo klávesnice!

Na fóliích si všímáme především čísel 1-6 (těch, kterými v OMSI řadíme na klávesnici). Podíváme se, k jakému kontaktu vede jedna fólie, poté to samé uděláme s druhou. Např. když spojíme 3. kontakt s 6. tak vznikne písmenko T (příklad). My potřebujeme tedy čísla 1-6. Abychom to v OMSI nemuseli přenastavovat. Tato část patří asi k nejsložitějším. Já jsem se rozhodl, že chci i ovládání dveří, tak jsem si našel na klávesnici znaky ''/'' ''*'' a našel si, k jakým kontaktům vedou. Vždy si zapíšeme pozici prvního vývodu na první fólii, poté 1. fólii sundáme a podíváme se, kam vede 2. fólie. Když se nám stane to, že dvě písmenka mají jeden stejný kontakt, tak vodiče spojíme poté rovnou na spínačích, a nebudeme je tahat k ''destičce''.
Poté přichází samostatné zapojení.
Konce drátů přiletujeme k ''destičce'' od klávesnice a můžeme to jít zkusit do OMSI!
Snad je návod srozumitelný, kdyby byly jakékoli dotazy, tak se určitě ptejte!