Taky jsem poznal jednoho OMSIsáka, bohužel ale nivím, jak se jmenuje... (měl stativ

). Kačák mě docela dost zklamal. Tak jsem radši jsem jel na hlavák na railjeta, kterej byl teda super. Vezl jsem se v první třídě, na křesílku hezky a užíval si cestu... Nicméně mi tam chybělo takový to klasický drncání a hluk od kolejejí, o nemožnosti otevřít si okno nemluvě. Po příjezdu do Radotína jsem si byl prohlídnout kabinu, která se mi docela líbila

. Pak ale nastal šok. Na netu psali toto:
,,Ti, kteří se zajímají o moderní vozidla Českých drah, budou mít v sobotu jedinečnou příležitost vyzkoušet si novou soupravu ČD railjet. Ta bude během dne kyvadlově jezdit mezi hlavním nádražím, Vršovicemi, Krčí a Radotínem. Z hlavního nádraží bude vlak odjíždět v 9:00, 10:05, 11:38, 13:26 a 14:40 hod., po příjezdu do Radotína se bude souprava hned vracet po stejné trase zpět do centra města."
Nic z toho nebyla pravda. Na radotíně jsme stáli půl hodiny. V Krči dalších dvacet minut a nakonec jsme ještě pouštěli brejláka před sebe, a tak se to znova natáhlo... Tim mě ČD opět neskutečně naštvali, protože jsem ještě chtěl zkusit ten Pankrác. Když jsme teda přijeli na Hlavák, sešel jsem do metra a stihl jsem akorát předposlední jízdu 81-71... Co vy, byli jste na railjetu a co na něj říkáte?