rpopo píše:Peršing/Eso, je to to iste prezyvkov, lebo pôvodne to bolo jedno - Peršing, neskôr to začali odlišovať na Eso a Peršing. Esá sú 36x a Peršingy 16x. Ja osobne to tiež takto odlišujem.
Prepínať kabína sa dá Ctrl+E/alebo alt+E ? neviem, F1 je napoveda/, ale po prepnutí treba smerovú páku dať do polohy vzad, aby vlak išiel dopredu, a zberače sú tiež prehodené.
O 2 strany pozadu je odpoveď.
Mimochodom, čo na to hovoríte? Návrh nočného rýchlika z Košíc do Prahy. Rátal by s jednou lokomotívou rady 380, jedným vozňom
Ampz od ÖBB, dvomi vozňami
Bmz od ÖBB, a tromi poschodovými lôžkovými vozňami
WLABmz od ÖBB. Po kliknutí na názvy vozňov sa zobrazia obrázky, alebo stránky na stiahnutie. Vozne som vyberal podľa tých, ktoré sú v MSTS. Bmz vozne sú 3 rozdielne, čiže tam som označil každé písmenko.

// Ešte som zabudol na vozeň DDm od ÖBB.

Po kliknutí na obrázok sa to otvorí vo veľkom.
Narozdiel od klasických rýchlikov tento vynecháva stanicu Margecany, a navyše zastavuje v stanici Krompachy, odkiaľ je reálna šanca, že zoberie viac ľudí než z tisícovej dediny Margecany.

Podobne ako R 600 Váh, aj tento zastavuje navyše v stanici Liptovský Hrádok, a ako jediný rýchlik vynecháva Kraľovany. Pretože mi príde zbytočné, aby o tretej ráno zastavoval rýchlik v dedinke so 400 ľuďmi. Ďalej navyše zastavuje aj v stanici Třinec centrum, a vynecháva stanice Zábřeh na Moravě a Český Těšín. Ako jeden z jediných, popr. jediný z našich spojov bude ukončený na Smíchovskom nádraží. Napravo sú vypísané prestupy, pričom v staniciach Pha-Libeň a Pha-Smíchov nie sú garantované, rovnako nie sú garantované aj prestupy pod 5 minút.