TOPlist

OpenRails

Obecně i mimo OMSI

Re: OpenRails

Příspěvekod henko151 » 19 srp 2014 11:27

Ja by som tiež šiel.Veď keď aj busy,kamiony,lietadlá majú vDP tak prečo to nemôžu mať aj vlaky.
henko151
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Tomko00 » 19 srp 2014 11:29

Predpokladám, že 321 a možno aj BP. ;)
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod henko151 » 19 srp 2014 11:30

A to by sme hrali ako aktivitu?
henko151
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Tomko00 » 19 srp 2014 11:45

Predpokladám, že áno. Mohol by som napr. spracovať ako aktivity všetky naše budúce vlaky.
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Bocko777 » 19 srp 2014 11:50

Hm, škoda že mne sa nedarí rozbehnúť OpeRails :( .. Hneď by som sa k Vám pridal ..
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod henko151 » 19 srp 2014 13:07

Ako prejdem na do druhého vozňa?V MSTS to bolo že som dal F9 a klik na vozeň ale teraz kliknem a ukáže sa mi taká ponuka kde nič o prechode neni.
henko151
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Tomko00 » 19 srp 2014 13:39

rpopo píše:Peršing/Eso, je to to iste prezyvkov, lebo pôvodne to bolo jedno - Peršing, neskôr to začali odlišovať na Eso a Peršing. Esá sú 36x a Peršingy 16x. Ja osobne to tiež takto odlišujem.
Prepínať kabína sa dá Ctrl+E/alebo alt+E ? neviem, F1 je napoveda/, ale po prepnutí treba smerovú páku dať do polohy vzad, aby vlak išiel dopredu, a zberače sú tiež prehodené.

O 2 strany pozadu je odpoveď.

Mimochodom, čo na to hovoríte? Návrh nočného rýchlika z Košíc do Prahy. Rátal by s jednou lokomotívou rady 380, jedným vozňom Ampz od ÖBB, dvomi vozňami Bmz od ÖBB, a tromi poschodovými lôžkovými vozňami WLABmz od ÖBB. Po kliknutí na názvy vozňov sa zobrazia obrázky, alebo stránky na stiahnutie. Vozne som vyberal podľa tých, ktoré sú v MSTS. Bmz vozne sú 3 rozdielne, čiže tam som označil každé písmenko. :D
// Ešte som zabudol na vozeň DDm od ÖBB.

Obrázek
Po kliknutí na obrázok sa to otvorí vo veľkom.

Narozdiel od klasických rýchlikov tento vynecháva stanicu Margecany, a navyše zastavuje v stanici Krompachy, odkiaľ je reálna šanca, že zoberie viac ľudí než z tisícovej dediny Margecany. :) Podobne ako R 600 Váh, aj tento zastavuje navyše v stanici Liptovský Hrádok, a ako jediný rýchlik vynecháva Kraľovany. Pretože mi príde zbytočné, aby o tretej ráno zastavoval rýchlik v dedinke so 400 ľuďmi. Ďalej navyše zastavuje aj v stanici Třinec centrum, a vynecháva stanice Zábřeh na Moravě a Český Těšín. Ako jeden z jediných, popr. jediný z našich spojov bude ukončený na Smíchovskom nádraží. Napravo sú vypísané prestupy, pričom v staniciach Pha-Libeň a Pha-Smíchov nie sú garantované, rovnako nie sú garantované aj prestupy pod 5 minút.
Naposledy upravil Tomko00 dne 19 srp 2014 13:48, celkově upraveno 2
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod henko151 » 19 srp 2014 13:43

To by šlo ale to potom nemôžme isť na reálny čas.
Edit:No záleží aj koľko financií má Rpopo.
//No mohli by sme spraviť aj nejaké kratšie vlaky.
henko151
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod rpopo » 19 srp 2014 16:37

Henko: O peniaze sa nestaraj, ja len nechcem aby to vyzeralo že som vyhral v lotérií najvyšší džekpot. Openrails podporuje aj Multiplayer, sice som to neskušal ale ak to funguje tak by sme to mohli praktizovať tam. A aktivity, no ... to je zložité, ja aktivity nepoužívam vôbec, jazdím len sám, avšak ak niekto je taký čo vie urobiť aktivity na zopár vlakov čo by sme prevádzkovali, tak nemám s tým problém. Ja si na realnosť vlakov okolo nepotrpím, mne to je jedno. :) Áno, trať je 321, distribúciu tu bohužiaľ riešiť nemôžeme, lebo to fórum zakazuje. :mrgreen: Momentálne jemne prestavujem aj radu ČD 150, čo by na vlaky aké potrebujeme stačilo /od KE až do Prahy je to na 3kv/, tak jeden-dva stroje mať v zálohe by určite nebolo od veci.

Tomko: Ten vlak vyzerá dobre, určite sa niečo porieši. Mal by som asi takú predstavu, že jedna súprava ráno z Košíc, jedna ráno z Prahy, jedna v noci z Košíc a jedna v noci z Prahy, jeden pár vlakov zo Žiliny do Prahy a rovnako zo Žiliny do Košíc, a teraz ešte nájsť nejakú elektrickú jednotku na osobáky.

Inak keďže vo virtualbuse som mal vDP Ledo Lines, tak toto bude celkom určite Ledo Rails, asi pol roka dozadu som sem dával fotku súpravy s taurusom ktorú som preskinoval. Náter sa meniť určite nebude, nekoľko sa mi tá schéma páči, maximálne sa tak prispôsobí jednotlivým typom.
Obrázek
rpopo
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod henko151 » 19 srp 2014 16:52

Jednotka by mohla byť tá ktorú má Arriva v CZ na trati Praha-KnV.
henko151
Stálý člen
Stálý člen

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse