Jestli bude lepší, tak zejtra dostanu B741-čku na 139/2!!! Ale to se bohužel nestane protože to video už lepší nebude. Smoli, dám ti radu. Jestli ti vadí že tě tu nikdo nemá rád a nikdo se nechce koukat na "vaše" videa tak s tím skoncujte. Dej na mojí radu
Naposledy upravil |RCMP|glen dne 27 čer 2014 22:00, celkově upraveno 1
To nemá cenu to zkoušet, hlavně si myslím že zbytek fóra si to taky myslí. Takže očekávám že uděláš rozlučný příspěvek v tomto tématu a někomu napíšeš ať to tu zamknou
Pro většinu je to zklamání, pro vás dva je to radost... Tak když už chceš ty videa dělat, tak si pročti PSP (Pravidla Silničního Provozu) a koukej se v OMSI na značky ohledně rychlosti:) Dál se nauč upravovat správné rozlišení obrazovky.
Tady se furt řeší smoli jak řídí špatně atd., když to nechcete vidět tak se na to nedívejte ! Rozumnou kritiku i negativní beru, je to pro naše dobro aby jsme se do dalšího videa zlepšili a chyby už nedělali. Já moc videa nevydávám ale baví mě to, jestli smoli přestane točit a toto téma bude zamknuté, vytvořím si svoje vlastní téma jen pro moje videa.