I found a bus wich is the paper timetable after finish a route, the paper dont change to the following route it that on the previous i made Any solution for that? (P.S.: i dont understant czech)
Ozkoušel jsem, mod funguje dobře, i když kneeling je téměř neznatelný. Kneeling se nezapíná zastávkovou brzdou ani automaticky při odemčení dveří, ale čudlíkem na palubní desce určeným pro kneeling. Pro ty, kdo mají mnou upravené kamery v autobuse, stahujte prosím soubor dole, který zajistí, že vám půjdou i kamery, i kneeling.
no jo talčítko funguje ... škoda že bus si "klakne" len vzadu pri zadnej náprave ... predok klesá skoro nebadane... v zadu je to výraznejšie ..ale kvitujem to , že začínajú sa np´ňať funkciami tlačítka ... ešte ostatných pekných pár a zas to bude o kus lepší bus ...tak či tak s ním jazdím stále. škoda len tej chybi ktorou trpí aj môj, že mi neprepína CP hore tie papiere s poriadkom a musím neustále nahadzovať ako keby novú trasu
Mám takový dotaz stáhl jsem si tu nejnovější verzi a mám takový problém nikde nemůžu najít teploměr nešel by tam nějak dát nějakým modem nebo tak něco?