TOPlist

WarThunder

Obecně i mimo OMSI

Re: WarThunder

Příspěvekod VencaCZ » 10 čer 2014 23:04

Mám no-steam verzi - VencaCZ :)

//Dimi, jestli myslíš v simulátoru tak je to jednoduché, poznáš to až když si tvůj mozek uvědomí že je to nepřítel :D Obvykle jde z výšky poznat o jaký stroj se jedná. Když letí od slunce přímo na tebe, to už moc poznat nejde. Pro zjednodušení a ověření tam stejnak raději přidali funkci kdy při blízkém průletu trvající nějakou dobu se nad letounem napíše jméno hráče a typ letadla. Jak jsem již ale řekl, ty letouny mají od sebe hodně veliké rozdílnosti a krom toho, při prvním kontaktu víte jistě že nepřítel letí proti vám, jelikož za váma letí celá eskadra, ale jo, parkát se stalo že na mě nalítával můj kamarád ve spitu, jelikož jsme se na teamspeaku nemohli nějak dohodnout kde se vzájemně nacházíme. Obvykle to bývá komunikace typu "Hele ciwue, jsem teď nad Essenem a střílí tu na mě flak, azimut 250, pro ověření dám na sekundu dýmovnici" nebo "Twl, už asi 5 minut se tu snažím dohnat nějakýho němce, ten snad má místo vrtule raketu nebo co, nemůžu ho dohnat","No, to já se tady zase naopak snažím jednomu ulítnout, nechceš mi pomoct?","Počkej, zkusim se ztratit v mracích a udělat na něj BnZtko" po dvou minutách jsme po 150 vystřelených nábojů zjistili, že prchající jsem byl já a útočník byl kamarád. Prozradili jsme se a snesli se na nás 2 stíhači ze 4 kilometrů :D
VencaCZ
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod DIMI » 11 čer 2014 01:12

Zajímavý.. :D Já vždycky letím přímo na prvního červenýho šmejda, kterýho vidím a je nejblíž. :D Nějaký taktický vyčkávání, to není nic pro mě. :D
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod ada3336 » 11 čer 2014 14:19

Já mám ty bitvy aji po stáhnutí patche oddělený. Vždycky si musím vybrat buď tankovou, nebo leteckou bitvu a nic jinýho tam není. Nemusím mít ve slotu třeba aji letadlo aji tank? Já mám totiž letadla jenom u rusů a tanky jenom u němců.
Obrázek
ada3336
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Picmaus » 11 čer 2014 14:34

Je to spojený,dáš si doslotů tanky a jedno letadlo,vybereš tank battle,realistické nebo simulace(zjednodušený sou samotný s tankama).V bitvě si vybereš letadlo,když umřeš vezmeš si tank(nebo na opak)pokud umřeš i sním tak si v loji.
Picmaus
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Fantomas007 » 11 čer 2014 15:38

To je právě docela na nic. Já mám letadla britské a tanky německé, takže jediná možnost je za Německo a to pak s tím záložním dvouplošníkem nemám proti ničemu na zemi a pomalu ani ve vzduchu šanci. Je to hodně nevyvážené.
Obrázek
Fantomas007
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod ada3336 » 11 čer 2014 16:26

To samý mám já.
Obrázek
ada3336
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod VencaCZ » 11 čer 2014 16:28

ada3336 píše:Já mám ty bitvy aji po stáhnutí patche oddělený. Vždycky si musím vybrat buď tankovou, nebo leteckou bitvu a nic jinýho tam není. Nemusím mít ve slotu třeba aji letadlo aji tank? Já mám totiž letadla jenom u rusů a tanky jenom u němců.

Kombinované funguje v realistických a simulátorových bitvách
VencaCZ
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod wooderCZ » 11 čer 2014 17:53

To je škoda, na mě je to moc hardcore. :)
Obrázek
wooderCZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Fantomas007 » 11 čer 2014 18:09

Nevím jestli to byla náhoda nebo ne, ale když jsem ty smíšené bitvy zkoušel (sice jenom asi 4 bitvy), tak tam taky bylo strašně málo lidí, asi tak 6 v každém týmu. To mi přišlo oproti těm zjednodušeným bitvám hrozně málo, protože na WarThunderu mě baví i to okolí, jak kolem všude všechno bouchá, létají střely atd., ale tady bylo prázdno, klid, problém narazit na tank druhého týmu. A když už jsem nějaké našel, tak jsem 3 tanky zničil na jednu ránu, a to jsem realistickou bitvu hrál poprvé, o tancích nevím absolutně nic, nevím kam do nich střílet, nevím že tam ten typ má tam a tam zeslabené pancéřování. Takže zřejmě zase ta nevyváženost. Jsem čekal že ty bitvy budou daleko epičtější, v každém týmu plný počet tanků (jako ve zjednodušených bitvách) a plus k tomu plný počet letadel a ono nic.
Obrázek
Fantomas007
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod VencaCZ » 11 čer 2014 19:39

No jo, všici hrajou arkádu a na realistické a plně realistické zbyde málo lidí, obvykle bývá zbytek týmu dosazen UI letadly. Na hru v akrkdě čekáš max. 15 sekund, já minule na plně realistickou bitvu čekal asi 15 minut :D a to je tým 4vs4. Holt, škoda že to nechce nikdo hrát :/
VencaCZ
Stálý člen
Stálý člen

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse