Mám no-steam verzi - VencaCZ

//Dimi, jestli myslíš v simulátoru tak je to jednoduché, poznáš to až když si tvůj mozek uvědomí že je to nepřítel

Obvykle jde z výšky poznat o jaký stroj se jedná. Když letí od slunce přímo na tebe, to už moc poznat nejde. Pro zjednodušení a ověření tam stejnak raději přidali funkci kdy při blízkém průletu trvající nějakou dobu se nad letounem napíše jméno hráče a typ letadla. Jak jsem již ale řekl, ty letouny mají od sebe hodně veliké rozdílnosti a krom toho, při prvním kontaktu víte jistě že nepřítel letí proti vám, jelikož za váma letí celá eskadra, ale jo, parkát se stalo že na mě nalítával můj kamarád ve spitu, jelikož jsme se na teamspeaku nemohli nějak dohodnout kde se vzájemně nacházíme. Obvykle to bývá komunikace typu "
Hele ciwue, jsem teď nad Essenem a střílí tu na mě flak, azimut 250, pro ověření dám na sekundu dýmovnici" nebo "
Twl, už asi 5 minut se tu snažím dohnat nějakýho němce, ten snad má místo vrtule raketu nebo co, nemůžu ho dohnat","
No, to já se tady zase naopak snažím jednomu ulítnout, nechceš mi pomoct?","
Počkej, zkusim se ztratit v mracích a udělat na něj BnZtko" po dvou minutách jsme po 150 vystřelených nábojů zjistili, že prchající jsem byl já a útočník byl kamarád. Prozradili jsme se a snesli se na nás 2 stíhači ze 4 kilometrů