TOPlist

OMSI SONG

Speciální forum sloužící pro témata výhradně o OMSI 2.

Re: OMSI SONG

Příspěvekod cerva » 23 kvě 2014 12:25

slovenská hudební scéna je na tom stejně jako česká :D ;)
cerva
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod rpopo » 23 kvě 2014 17:07

Česká aj slovenská hudobná scéna má fajn pesničky zhruba do roku 2000 a od vtedy to už ide dole vodou. A ak ide o svetoznáme pesničky, myslím že čechom netreba predstavovať Karla Gotta :) A ku nemeckým, taká NENA je úplne pecková, je jedno aká pesnička, v jej podaní znie fajn, nemám s tým jazykom problém.
Obrázek
rpopo
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod mhdfm » 24 kvě 2014 17:22

Měli bychom se přesunout do hudby, ale napíšu sem. Z německých kapel si pustím semtam Rammstein a Camouflage (v angličtině :D). Nic českého nemůžu ani slyšet, poslouchám hlavně Depeche Mode a metal (Ozzy, Black Sabbath), ovšem v češtině mi metal zní nějak podivně. :D (když jsem u CZ metalu, tak podotknu, že KABÁT není metal, KABÁT nemám rád)
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod ALEDOL » 12 čer 2014 14:40

DIMI píše:Klaisická ukázka, jak je německej jazyk ošklivej a jak nejde udělat hezká německá písnička. :( Chudáci

Vím,že je to už staré téma,ale všiml jsem si ho až teď a musím na to reagovat. Je pravda,že němčina je strašně tvrdej jazyk a že písničky nejsou moc hezký,ale znám jednu,která se mi fakt líbí. A ta se snad bude líbit i vám a je tak známá,že jí určitě každý zná (dávám odkaz na dlouhou verzi s vloženou ruštinou,tahle verze se mi líbí nejvíc) :

http://www.youtube.com/watch?v=wgehxNS3v5Q
ALEDOL
Stálý člen
Stálý člen

Předchozí

Zpět na OMSI 2