Takže bych to trochu shrnul...Mapa se mi vcelku líbí.Připomíná mi to ČR samou mapou jako takovou a i zastávkami a nějakými těmi zatáčkami nebo vjezdy.Mě se na té mapce vlastně líbí všechno jenom možná jsou někde slabší textury,ale to mi zase takový problém nedělá.Vyjadřil bych se konkrétně k novým obrázkům...1):Část mapy Matějov-Besední dům-dobrý obrázek,docela dobře vybrané odpočinkové místo,nevidim asi žádnou chybu 2)Lesná-taky docela dobrý obrázek,typická česká tichá ves.Jen se mi nelíbí ten strom v tom domě(FUJ S TIM) a pak ještě jak je ten chodník tak ta tráva tam...3)Bořice-opět pěkné,jen možná trochu opuštěné po levé straně za tim barákem,bylo by dobré tam něco přidat...4)Bořice-zahradní čtvrť-asi nejhorší obrázek,ale pravděpodobně na tom ještě děláte,takže jinak OK.
Nějak jsem to shrnul,ale aby to nalákalo lidi a připomínalo to české okolí,chtělo by to do té mapy dodělat nadále:zastávky na znamení,trochu více by to připomínalo české okolí,nějaké kopečky a něco neobvyklého...Trhy nebo tak
OTÁZKY:1)Kolik je zde stanic(dohromady)?
2)Kolik minut má dohromady tato linka?
3)Jsou zde nějaké zastávky na znamení?
4)Máte zde nějaké řeky,jezera nebo rybníky?
5)Je zde šance,že mapu bude funkční i v OMSI 2,mimochodem,proč jste jí do OMSI 2 nedělali?
Díky za čas na zodpovězení všech odpovědí a doufam že tu mapu dotáhnete do konce...