TOPlist

World of Subways 4

Obecně i mimo OMSI

Re: World of Subways 4

Příspěvekod Deiv » 13 bře 2014 00:05

No tak vzhledem k tomu, že WOS 1 (nebo 2) z NY hrálo taky spousta lidí z východu, tak nwm proč by hru prostředím situovanou do východu nemohli hrát na západě.
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod DIMI » 14 bře 2014 11:47

Taky si nemyslím, že by výběr lokality zásadně ovlivňoval prodeje - spíš ve formě bonusu v dané zemi, kde by po hře sáhlo třeba víc lidí, než obvykle. Ale zásadní rozdíl bych vtom neviděl.

Každopádně co se hry týče, tak se mi prostě strašně nelíbí ta jejich práce se světlem. Já nevím jestli je záměr to dělat nerealistický, ale vždyť je to všechno takový rozpatlaný, nekonkrétní nechutně nasvícený.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Orbit09 » 15 bře 2014 14:48

Ty screeny zvenku vypadají obzvlášť pozoruhodně, zajímalo by mě ale, jak se tam v rámci hry budeme moct podívat.
Jezdím Omsi 2, SIMT a TS 2020
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Najlvin » 19 bře 2014 16:47

Jen pro zajímavost, tady je video z linky 7, která by měla být ve hře. Upřímně ale nevím nevím, zda mě osobně tohle nějak osloví. Je to kraťoučké - expresní linkou nějakých 30min. Místama je to jak na horské dráze, takové nezáživné a divné. A vzhledem k tomu, že vlaky jezdí na úrovni střech domů a tudíž mají výhled do značných dálek, neumím si to na tom Trinigy enginu, co TML používá, představit. Kdo znáte předchozí díl z Londýna, kde odbočka do Hammersmith taky po povrchu, tak co je vzdálené je nechutně rozmazané...

http://www.youtube.com/watch?v=f2zJMrgdtJI

Popravdě, vážně bych raději něco ve stylu Pražského metra, popřípadě pokračování k tomu Londýnu z třetího dílu. To mi přijde atmosférou daleko zajímavější. Metro v Americe dle mého subjektivního názoru postrádá nějaké své osobité kouzlo, což bude asi jedna z věcí, která mě od hry bude odrazovat... :-/
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod DIMI » 19 bře 2014 17:15

Taky mi přijde, že pro řízení metra v New Yorku mnohem líp posloužít třeba GTA IV. :D Minimálně pro pocit, že se pohybujete v prostředí, které žije. :)
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Peterson » 19 bře 2014 17:33

Keby spravili Moskovské metro, to by bolo krásne.
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Tomko00 » 19 bře 2014 17:48

Súhlasím, ako pokračovať v treťom dieli by sa dalo vynikajúco, pretože základ na isté trasy určite je. Mám na mysli hlavne District line v úseku Edgware road - Wimbledon, čo by predstavovalo 10 nových staníc, alebo kompletnú Hammersmith & City line v úseku Hammermisth - Barking, čo by predstavovalo 11 nových staníc. Pri možnosti H&C line by taktiež bolo možné vykonávať pár spojov Circle line až na Barking (Hammersmith - Edgware road - Aldgate - Edgware road - Aldgate East - Barking, čo je viac ako 2 hod. jazdy). Keby aj nepokračovali, mohli aspoň dorobiť nejaký prídavný balíček na trasy, lebo sú spoje, ktoré končia v stanici Aldgate, South Kensington, Kings Cross St. Pancras, alebo dokonca výjazdové District line spoje v úseku Goldhawk road - Edgware road.

// Alebo keby to aspoň trošku dali do reálneho stavu, pretože napr. v stanici Cannon street sa v súčasnej dobe nikdy po deviatej večer nezastavuje. Ja to preto riešim tak, že tú stanicu proste vynechám. Dokonca cez sobotu je otvorená len 7:30 - 19:30, a v nedeľu zatvorená po celý deň.
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Najlvin » 19 bře 2014 19:14

Tak ve hře by to mělo odpovídat situaci z roku 2010 - ale netuším, jestli to tak už tehdy taky neměli. To mě na tom ale trápí nejmíň. Spíš by to chtělo ještě nějakou odbočku na druhej straně Circle line a přidat možnost jezdit jen okružní dokola Edgware Road - Edgware Road :-)

Mimochodem, před pár dny jsem přidal WoS3 na DH, pokud tam někdo chodíte - http://www.databaze-her.cz/hry/world-of ... derground/

No, uvidím. Nejspíš u WoS4 neodolám a pořídím si to taky, abych to alespoň vyzkoušel a měl kompletní sérii. Ale moc šancí tomu nedávám. Evropa je prostě Evropa. Kdysi jsem jim do TML ohledně metra psal a do 5. dílu má na to práva Aerosoft, takže rozhodnutí, co se bude dělat je na něm. Ale teoreticky bychom se v 5. díle mohli dočkat něčeho nám blížšího. Buď Paříž, a nebo něco víc z východu, protože si to o to přímo říká. Praha to asi nebude, i když jeden nikdy neví... Z německa je to k nám nejblíž :D
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Peterson » 19 bře 2014 19:16

Keby to bol Paríž, tak sa nemáte na čo tešiť. Každá stanica je rovnaká, okrem linky 2, tá je vedená zčasti nad zemou. Jediný rozdiel medzi stanicami je v reklamách.
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod martin8211 » 19 bře 2014 19:25

Ale jízda metrem v Paříži je zážitek - ať třeba pneumatické MP73 na lince 6, nebo zvláštně vibrující MF77 na lince 13, které mají bzučivý zvuk, jako při elektrickém zkratu :)
A že ty oblouky v Paříži vybírají...

Ale souhlas, americké metro je nuda, stejně jako většina veřejné dopravy v Americe. To chce něco evropského, nebo východní styl ražených hrobek.
Čím víc dveří to má, tím je to lepší...
martin8211
Aktivní člen
Aktivní člen

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse