O tom jsem přemýšlel, ten expres zbytečný nebude, protože mezi stanicemi je pohoří a to musí trať objíždět. Napadlo mně udělat chrono. V roce 2015 by se třeba dostavěla VR trať, která překoná hory tunelem a expresní linka by přestala jezdit.
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou=Joseph Goebbels=říšský ministr propagandy=dnešní reklamy
Ten vlak obchádzal celý Paríž. To je trošku väčšie než nejaký kopec. Ale nechám to na tebe. Privádza ma to k ďalšej otázke, nemáte niekto nejaké diaľničné spliny? Dvojprúdové a trojprúdové. Dostal som totiž skvelý nápad...
Nevím, SNCF má vlaky na vysoké úrovni, myslel jsem, že jedna trať povede do stanice o 20 Km na druhou stranu, než je Calegnon takže dohromady to je objížďka dlouhá 40 Km a ještě s přestupem.
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou=Joseph Goebbels=říšský ministr propagandy=dnešní reklamy
S mapkou jsem v posledních dnech celkem pohnul, takže přináším screeny. Jak můžete na posledním screnu vidět, na mapě jsem udělal i stavbu mostu. Konkrétně je to stavba VT, kterou plánuji zahrnout do chronologie. Na mapě je ještě hodně co nedodělaného a přidávám novou anketu. //:Za jakoukoliv reakci budu rád.
Mapka parádní, ale aby to nebylo moc náročné. Pořád po mě někdo něco chce, asi mi to repaintování jde.. ..nejdřív dodělám také jeden repaint k mapě a pak se na to vrhnu. Však od toho máme Skype.