TOPlist

Fiktiv Provence map (WIP) Zrušeno

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: Fiktiv Provence map (WIP)

Příspěvekod goldvideo495 » 20 úno 2014 15:19

Prozatím budu muset práce na mapě zastavit. Omsi 2 editor mi nefunguje a jelikož se blížím k úseku, ve kterém je řádné stoupání, bude potřeba funkce vyrovnávání terénu. Je to tím, že mám nejstarší verzi 2.0004 (nebo kolik tam je těch nul :-) ) a pardon, ale Omsi 2 s tolika bugama kupovat nebudu.
// Jelikož forum nepodporuje warez, nebudu jsem psát podrobně problémy.
Naposledy upravil goldvideo495 dne 20 úno 2014 15:27, celkově upraveno 1
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou=Joseph Goebbels=říšský ministr propagandy=dnešní reklamy :-D

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Bydliště: Praha/Ústí nad Orlicí-Ano tam kde se plasťáky pořád vyrábějí i tam kde pořád jezdí

Příspěvekod Etrusan » 20 úno 2014 15:27

Tak updatuj ne?
Etrusan
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Opavan99 » 20 úno 2014 17:49

Jde to no :D
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Opavan99
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod mhdfm » 20 úno 2014 18:56

K čemu vyrovnávání terénu? To zmákneš i bez toho. :)
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod goldvideo495 » 20 úno 2014 19:04

Opavan99 píše:Jde to no :D

Jasně že to jde, ale nějak se mi to nepodařilo instalovat, ještě něco zkusím až budu mít u sebe svůj nt což bude až v neděli. :-)
mhdfm: Jasně že by to šlo, ale je to dost náročný ručně udělat serpentýny, který stoupají dost prudce a já jsem na to moc línej. :-D
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou=Joseph Goebbels=říšský ministr propagandy=dnešní reklamy :-D

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Bydliště: Praha/Ústí nad Orlicí-Ano tam kde se plasťáky pořád vyrábějí i tam kde pořád jezdí

Příspěvekod goldvideo495 » 23 úno 2014 22:01

Takže konečně se mi podařil nainstalovat patch 2.00.0016 a přestal blbnout editor při pokládání spliny. Bohužel mně však při vkládání mapy do omsi 2 provázejí značné problémy. Nejdříve hláška, že asi tři spliny nebyli nalezeny, ikdyž jsem je do složky na 100% vložil, které následuje slavnou omsi hláškou Zugr... a nakonec hláška, která se mi objevuje pouze v editoru: Eigenschaft Visible kann in OnShow oder OnHide nicht verändert werden. Zkusím to nějak vyřešit a pomoc bych uvítal. :-)
// Zjistil jsem, že ta zajímavá hláška znamená, že jsou některé soubory poškozené. V úvahu mi připadají ty spliny, co údajně nebyli nalezeny. Takže jsem v editoru vyzkoušel všechny spliny, které byly zmíněny a všechny fungují bez problémů. :?:

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod goldvideo495 » 01 bře 2014 00:17

Nějaké to info o mapce:
Začal jsem ji v Omsi 2 dělat od znova, naštěstí jsem toho v první verzi neměl ještě moc udělaného.
-Bude mít dvě říditelné linky: A29 a speciální linku SNCF Express, která spojuje dva důležité železniční koridory a bude mít totožnou trasu s A29
-Dopravu bude zajišťovat TEC Calegnon.
-Na mapě se pokusím udělat co nejlépe a nejrealističtěji platební brány, nejlépe placením z pokladny (ikdyž nevím jestli to je možné :-D)

Toť zatím vše. Nic zajímavého to zatím není, v průběhu vývoje však snad ještě něco přibyde. :-)

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Peterson » 01 bře 2014 12:17

Nezdá sa mi, že by to mal byť SNCF, veď SNCF pracuje len s vlakmi, skôr by som to dal ako TEC Express. Čo ma privádza k otázke, nebolo by lepšie tú linku A29 spraviť tak, že tam proste bude špeciálny expresný turnus?
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod goldvideo495 » 01 bře 2014 12:24

To by možná bylo i lepší, nápad je takovej, že ten express by měl být rychlý spojení mezi dvěma stanicema, navíc na druhý straně konečný v Calegnonu bude stanice, kde bude stavět TGV.

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Peterson » 01 bře 2014 12:28

Len mi teraz napadlo, pokiaľ budú tie dve vlakové stanice spojené nejakou vlakovou linkou, nebude ten Expres zbytočný? Veď kvalita a rýchlosť SNCF vlakov je ohromujúca. Dostať sa z La Défence do Sévres za 15min vlakom, ktorý stál 5x, to je výkon.
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor