Možná jste si všimli, že v poslední době jsme jako stránka omsi.cz vyhlásili pár soutěží. Námět soutěže není problém, horší je to s výhrou. Znám dost lidí, kteří kredit na ulož.to využijí a mají z něj radost, ale zároveň si uvědomuju, že to není asi to pravé ořechové. Založil jsem proto tento topic, kde se můžete vyjadřovat, co byste si jako výhru představovali a co by vás motivovalo soutěžit. Předem díky za vaše názory
free steam klíč na OMSI 2 free OMSI 1 nějaké blbosti.. třeba propiska s logem omsi.cz nebo tak něco.. prostě věci které se týkají tématu.. můžete do toho zařadit klidně cokoliv o autobusech.. odznáčky s logy DP nebo značek autobusů, plakáty, nebo např. předplatné nebo určité číslo ČS Dopraváka.. možností je hele..
Souhlasil bych s tím free klíčem na OMSI 2. To bych soutěžil hned a rád. Teď jsem nesoutěžil,protože nevím na co bych využil ten kredit na uložto. Já tam moc nestahuju. Ale tohle je dobrý nápad.
To ano, nezapomínejte ale, že veškeré výhry pro vás jdou z našich kapes, protože provoz webu jako takového samozřejmě nic nevynáší. Takže ne že bych vám nechtěl koupit OMSI 2, ale pohybujme se v rovině reality .
shitman píše:můžete do toho zařadit klidně cokoliv o autobusech.. odznáčky s logy DP nebo značek autobusů, plakáty, nebo např. předplatné nebo určité číslo ČS Dopraváka..
Myslím, že nejlepší by byl asi ten Dopravák . Kapsy vám to neurve (snad) a potěší každého hráče OMSI co umí číst.