honza121:
Nojono, psal sem to z hlavy jak mi šly myšlenky. Příště to asi rači budu ověřovat rovnou.
ad C943: Ajo na 1510 sem zapomněl.
ad C744: Dlouho bejvaly [s]dvě[/s] tři... Daly se poznat tak, že jedna měla oddělanou převodovku.

Takže zbytek už je ve šrotu? Hurá! Eště sešrotovat tu poslední a obě B961 a hned se bude jezdit líp.

A mimochodem GO dost odfláklá (zejména oproti B732 DPP).
A upřímně - tomu roku výroby 1990 nevěřim. Tak rychle se snad zničit ani nedaj, dyť už v roce 1998 byly prakticky na šrot.
ad MANy: Přemejšlim, jestli sem si to domyslel podle fotek nebo se někdo upsal. Vzhledově snadno zaměnitelný.

Ale jak sem psal, jezdí to kdesi v Mělníce nebo snad Kralupech, naživo sem je nikdy neviděl. BTW sám dopravce je označuje jako "vozidla s typovým označením A 21".
ad Crosswaye: S těma 12 vs. 12.8 byl někde komunikační šum, [s]někde sem to takle čet a nověřoval.[/s] Jo, aha obě dýlky sou u těch LE. Tak to možná byla moje chyba.

A sry, ale v provozu sou od sebe k nerozeznání. Navíc sou jich obecně nejmíň dva typy (úzký / "široký" zadní dveře, některý s klimou). A červený sou fakt tři a všechny psaný pod Mělníkem. Zajímavý, že ten jeden (co znám osobně) jezdil pravidelně na 375.
No budu příště kontrolovat, ikdyž o některejch údajích trochu pochybuju. Konkrétně sem to teď hledal na
http://seznam-autobusu.cz/ctiraz: Já tam vždycky viděl jen C954 a Crosswaye. Pravda, moc se tam nevyskytuju. Já sem pečenej vařenej na 375 a hodně často 367 a 379 a ten zbytek už míň.