Jinak než takhle na tenhle autobus začít nemohu... Tan je tak nádherně šerednej až je krásnej. Sice vypadá jako když ho vytáhli po 10-ti letech z řeky oprášili a jedem, ale ono to tak opravdu je - bylo. Pamatuji se asi do cca mých 10-ti let jezdili tyto "stroje" u nás, ale v kloubovém provedení. Těžký byli, že pod nima pomalu prakal beton, motor přeřval i sbíječku, kdyby se někdo připletl do cesty dveřím, tak ho zabijou... Jo vzpomínky na mládí. Perfektní jsou privátní dveře pro řidiče a super "nevýhled" na pravou stranu. Přístrojovka jak když ji rozmlátí kladivem - velice realné. Autobus se mi fakt libí, sice má nějaké mouchy na vychytání, ale to skoro vždy u všeho. Jinak nevím jestli se to stalo i vám, ale mě se párkrát stalo při nastupováních cestujícíh, že například jedna paní nastoupila druhými dveřmi, štípla si lístek ve předu, šla dozadu, vystoupila třetími dveřmi "V tu chvíli mě napadla hláška - Jízdu tímhle nebudu ryskovat, to nemůže dojet", ale asi si to rozmislela a opět nastoupila druhými. Škoda, že nemám volant s převodovnou, hned bych i jízdu ještě více užil. Doufám, že výjde i kloubové provedení.