No nevím jestli je to jen u mě, ale to .hof-ko je příšerný, některý linky úplně chybí, některý termibusy pojmenovaný úplně jinak než je v jízdním řádu, jezdit se dá jen s linkama ze starších verzích, do ostatních lidi nechtěj nastupovat...
Hral som len jednu linku. Podarilo sa mi to spustiť aj na OMSI 2, tak preto. Neviem ktorá ti už bola . Ľudia mi chceli nastúpiť aj na takých zastávkach kde stáť nemám. Jeden smer mi nastupovali, druhý už nie. No, máš pravdu. Nie je to tak len u teba
Tak jen tak pro představu, teď jsem jel linku 798, pěkná linka, na kloubák docela zkouška řidičského umění:D. No ale jizní řád úplně jiný, navigace Vás vede úplně jinudy - delší trasa a více zastávek než v jízdním řádu a hofko je taky úplně jiný. ALe autobus jsem měl teda narvanej:D
Já jo ale je to linka úplně na hovno protože kopíruje jinou linku (teď přesně nevím jakou) a ještě ta linka jede přesně před vámi takže sebere všechny lidi a vám tam nezůstane nikdo.
jelikož sem se přidal do VDP tak bych si rád zajezdil tuto mapu ale ejhle co si omsi nevymyslelo předem říkám že se vtom nevyznám proto přikládám log aby se na to někdo mrknul co tomu je při výběru busu mi to vyhodí chybu