Nedlabu na to. Posílám alespoň screen (i když není moc co ukazovat), když jsem zkoušel, jestli na ten pás se světly použít smooth nebo ne. Uvidíme potom s texturou. S Tr Manem už jsme probrali, co je tam blbě. Ale debilnější tvary jsem snad neviděl. Není to takový fofr. Minulý týden jsem si na to čas nenašel vůbec. Ale jak jsem psal v prvním příspěvku - když mám čas, stavim model.
,,Buďte optimisti při řízení. Vyprdněte se na všechny "pitomce" okolo. Nejlepší je mít dobrou náladu, i když tomu někteří kolikrát nepřispívají, ale jsme přece jen lidi, které maličkosti NESMÍ vůbec rozhodit! " Karosa B932, mrdák.
Konečne nejaký zadok citelisu/citybusu, ktorý má svoj správny tvar. Pretože aj toto čo bolo na citybuse nebolo boh vie čo, hlavne sa to ale nezobrazovalo správne..
Ten tvar opravdu ještě není správně. Už jsem od Tr Mana dostal holí přes prsty. Dělá se to docela blbě. To prostě podle nákresu udělat nejde. Musim zpaměti, podle fotek a od oka. Takže budu muset ladit. Jako předek a ten se nakonec docela povedl. Překvapil mě smooth. Po vyhlazení to vypadá slušně a v programu, kde to dělám jsem se u toho málem rozbrečel. I tak díky.
Práce jdou dopředu. Ladíme ten blbej tvar. Ten dekl je jakoby "naducanej", než by měl být. Je tam toho vyhlazeného víc, než by mělo být - pro účely testu něčeho jiného, prostě. Navíc jsem si hnul s nárazníkem, takže tam je díra. Takže opět jen na ukázku. Uvidím, jak to půjde přes svátky. I když budu v práci.