Já snad ani nemam pořádně šanci dojet linku 5 celou, vždy mi to překazí nějakej bug . Teď na mě vyskočil nekonečnej error. Zajímavé, že se občas bugne funkce "Shift + Z" a nefunguje.
Celkem mě zaráží, že alespon nenapsali oznámení co tedy proběhne dále (jestli tedy vůbec...) a nějakou omluvu napsat by taky neškodilo. Nicméně, je to asi jejich přístup Takže pokud plánují OMSI 3, tak ode mne už peníze neuvidí.
EDIT: Tak na fóru sem topic s "FAQ" našel, nicméně omluva tam není.. Překvapuje mne, že se našlo tolik chyb, přestože beta-testeři tu hru testovali..
A ještě mne napadlo, lze do fóra recenze vložit recenzi na OMSI?
Naposledy upravil George dne 12 pro 2013 19:18, celkově upraveno 1
No ....na to ze sem se na to rok od prvnich screenu NG slital a cekal na dnesni den ....tak si ten kloub zatim muzou zastrcit do ritniho otvoru az po naraznik ... Samotna hra ....nacitani vseho nekonecny .... Optimalizace...zkusil sem stejny nastaveni jako jednicky a 2 se vic zasekava pri nacitani dalsi plochy ..kdyz to zrovna neco neloaduje prijde mi to stejny jak jednicka .. Ve hre ...stve me to nataceni pohledu pri zataceni ...ale kdyz vypnu pohyb hlavy tak se mi zas obraz nehejbe jako v jednicce ...to je jak z blata do louze ... kompatabilita addonu- tu sem jeste nezkousel ... No zklamani jako u vsech a to sem byl kvuli kloubu ochoten prekousnout cokoliv....Kloub hezky ale kdyz ostatni stoji za vilizrit ..
Asus ROG Maximus Ranger VII ,Intel i7 4790K 4.4Ghz , 16GB RAM, Nvidia GTX 970GB 4GB,Win7