Nikdy jsem nepřemýšlel o tom, že by někdo mohl přemýšlet, kam si sedne. Já si sednu na nejbližší místo a podle toho, který dveře mi zastaví před ksichtem.
No když přijdu na zastávku dřív, tak se s důchodcema peru o přední místo Když přijdu pozdějš jsem rád, že mi to neujede a když mám štaěstí, tak si i sednu Dřív jsem si rád sedal u B732 k zadním či prostředním dveřím a při zavírání jsem je nohou brzdil a následně pustil tak, aby to co nejvíce bouchlo
Tak predsa som nebol jediný... teraz už by som to neurobil, aj keby som mal príležitosť. Už som jak slon a naozaj nepotrebujem zlomiť salter, ktorý na taký odpor nie je stavaný.
No nebyl jsi jediný Dřív jsem to miloval, ale teďkon už o tom ani nepřemýšlim. Jeden z důvodů je, že u nás vyřadily B732 Jinak jednou jsem to jako malý zkusil aj u SORky, ale to jsem ještě nevěděl, že to má tlakové čidlo
Ktoré sa dá samozrejme vypnúť, resp. v niektorých (možno všetkých) BNkách nefunguje pri predných dverách. Ale už som z toho vyrástol. Proste ma to už neberie.
mhdfm píše:V PAD sedím u předních dveří a v MHD stojím (když sedím připadám si blbě). Nepočítám dlouhé MHD linky (18, 5)
Když jedu 18kou a nastupuji na starem autobusaku,tak si sedu,horší je to Na Veselé. V 1čce si sednu,protože bydlím 50 m od Riviery točny pokaždé do zadu kvůli motoru (v karosach) a v Citelisu kdekoliv.