TOPlist

Dolní Kounice

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: Dolní Kounice

Příspěvekod DIMI » 29 říj 2013 19:26

Já chci vidět ty eastereggy. :D
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Sergio_Cz » 29 říj 2013 21:01

tak hledej :mrgreen:
Obrázek
jsem žid a neumím si změnit heslo

Discord - Autobusové simulátory, Vlakové simulátory a další hry. I Šotouši
https://discord.gg/invite/TEJEUuj
Sergio_Cz
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Dyk » 29 říj 2013 21:55

Po návratu ze školy se pokusím nějak uceleně a souhrnně odpovědět:

Dělá to na mě dojem, že spoustě lidí spousta věcí nefunguje a v drtivé většině nefunguje každému něco jiného. Problémy, které jsou tu popisovány mi mnohdy nic neříkají, ale vím jistě, že soubory mapy do ničeho takového nezasáhly.

Konkrétně: Nesetkal jsem se s žádným problémem s AI chodci opouštějícími jakoukoli konečnou (nesetkal jsem se s takovým problémem proto, že jsem se tím zabýval dlouho a měl jsem za to, že jsem to vyřešil, není to tím, že bych to netestoval). Rozhodně NE nadchod nebo podchod. Dovoluji si proto zdůraznit: Zapněte si nápovědy k navigaci a vysazujte na konečných na označených místech. Jinak AI nedokáže na pro Vás neviditelné pathy navázat a přejít!

Černání asfaltu, no s tím jsem se nesetkal vůbec a je to divná chyba, protože ti černá část jedné a té samé textury. S tím nic neudělám. Počítač ti to evidentně nenahrává správně.

Easter eggy prozradím a vypíšu je, výborný nápad. :mrgreen: (Jsem tam neměl dávat nic, takhle se všichni ptáte napřed co je to obecně easter egg (Díky Sergiovi, že to dolů dal)).

Bouviere: Ty problémy se zobrazováním, to je přesně ten příklad problému, který mapa těžko mohla ovlivnit, když nezasahuje do žádného souboru, který s tím může souviset.
Naposledy upravil Dyk dne 29 říj 2013 22:04, celkově upraveno 2
Dyk
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod Orbit09 » 29 říj 2013 21:58

Taky jsem zatím Easter Eggy nenašel..
Jezdím Omsi 2, SIMT a TS 2020
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Opavan99 » 29 říj 2013 22:00

Sorry za ot ,ale co je to easteregg?
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Opavan99
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Sergio_Cz » 29 říj 2013 22:01

Kód: Vybrat vše
Velikonoční vajíčko (používá se i anglický výraz easter egg) je skrytá a oficiálně nedokumentovaná funkce nebo vlastnost počítačového programu, DVD nebo CD. Většinou se jedná pouze o neškodné hříčky a vtípky, grafické symboly, animace, titulky se jmény tvůrců apod.
Tato skrytá funkce se nevyvolává obvyklým způsobem (menu, tlačítko apod.), ale netradiční kombinací běžných uživatelských činností, stiskem myši na nějakém neobvyklém místě, zvláštní posloupností stisku konkrétních kláves apod. Často bývají vajíčka skryta v obrazovce „O programu“ („About“), kde se dají zobrazit např. po poklepání na různé části tohoto panelu s podržením klávesy Alt atp.
Hledání velikonočních vajíček v programech může být koníčkem některých uživatelů či programátorů.

@Wiki
Obrázek
jsem žid a neumím si změnit heslo

Discord - Autobusové simulátory, Vlakové simulátory a další hry. I Šotouši
https://discord.gg/invite/TEJEUuj
Sergio_Cz
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod wooderCZ » 29 říj 2013 22:01

Velikonoční vajíčko, tedy nějaký šprým ukrytý v programu, tady samozřejmě na mapě.
Obrázek
wooderCZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Opavan99 » 29 říj 2013 22:12

Díky za vysvětlení.
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Opavan99
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod viktor1 » 29 říj 2013 23:00

Malá úprava: na mapě Vám bude jezdit AI linka 154. Doporučuji přečíst si README!! Úprava je publikována se svolením autora!!

http://uloz.to/xkABWjQT/dolni-kounice-linka-154-rar

heslo: omsi.cz

Doufám, že se bude líbit! ;)
viktor1
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod DIMI » 29 říj 2013 23:53

Mně se se slovem Easter Egg vybaví automaticky GTA. Tady pro příklad v San Andreas nebo originál ve Vice City, kde je skutečně i vajíčko. :) Já už kdysi navrhoval kosakovi, ať do ústí nějaké udělá, ale on to odmítl s tím, že akorát pak lidi jezdili tam kde nemají.. :D Chtěl jsem dát třeba nějaké fotky nahých žen na odvrácené strany pilířů mostu a tak. :D

//EDIT: Nejedná se o offtopic z podstaty věci - educativní vliv na širokou veřejnost za účelem maximálního využití potenciálu autorovy nápadité tvorby. :twisted:
DIMI
Administrátor
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor