Jako arkáda je to samozřejmě hratelné

shitman píše:koukám že jsme na tom s koňáskem stejnějako jo, hratelné to je, ale to už mě mnohem víc bavil druhý díl, který objektivně hodnotím v té sérii jako ten nejhorší.
jinak pro ostatní, kteří píšou, že je to moje chyba.. je to možné, protože jsem instaloval jen patch 1.01 a na další jsem se vysral (pokud nějaké jsou). pokud ne, tak jsem pauznul hru, hodil jí na lištu abych odepsal na skype, a zase jí vyvolal zpátky na fullscreen. popište chybu.

Tomko00 píše:shitman píše:koukám že jsme na tom s koňáskem stejnějako jo, hratelné to je, ale to už mě mnohem víc bavil druhý díl, který objektivně hodnotím v té sérii jako ten nejhorší.
jinak pro ostatní, kteří píšou, že je to moje chyba.. je to možné, protože jsem instaloval jen patch 1.01 a na další jsem se vysral (pokud nějaké jsou). pokud ne, tak jsem pauznul hru, hodil jí na lištu abych odepsal na skype, a zase jí vyvolal zpátky na fullscreen. popište chybu.
Nooo vidíš, stiahni si patch 1.3, ten opravuje okná, cestujúcich a tak.

shitman píše:... pauznul jsem hru, hodil jí na lištu abych odepsal na skype, a zase jí vyvolal zpátky na fullscreen. popište chybu.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků