karosabest píše:Kuba veď omsi ti musí ísť na -5 FPS ne??? procák celkom dobrý ale grafika...
no FPS mám většinou asi tak mezi 14-20, prostě tak, že se to neseká a je to hratelný, jen v Praze v Butovicích to klesá k/pod 10 FPS a podobně i na Míráku v Ústí. Zvažoval jsem koupi nějaké lepší grafiky, ale čekám jak bude chodit OMSI 2.
Keby som si tak pamätal čo tam mám V skratke, Phenom II X4 965 3,4 Ghz, grafika: HD 6950 1GB, pamäť: Corsair Dominator 12 GB, disk: Baracuda a ešte nejaké dve shitiny spolu 1,66 TB, zdroj: Corsair 850 W.
karosabest: Chceš povedať, že ten eurocase ti utiahne tvoj comp? Mal som tiež 550w, akonáhle som zapol hru začal horieť, musel som sa ho čo najskôr zbaviť a kúpiť niečo poriadne.
No ako tak pozerám tak tých AMD-čok je asi viac asi preto že sú lacnejšie dobo: zdroj mi zatial ťahá ok je tam 14 cm fan, komp som si skladal sám ale akonáhle bude zdroj haprovať pofrčí ujkovi čo veci objednával a mením za 650W Corsair.... a začal ti horieť asi preto že máš asi o 50% výkonnejšiu grafiku tým pádom aj spotrebu Kuba: máš notebook alebo PC lebo ak máš NTB tak grafiku nevymeníš
Ja to dobre viem ale rozhodlo sa že budem pc skladať sám a nie kupovať už poskladaný,takže dedo povedal že nemame šetriť na dôležitých veciach a ujko povedal že to stačí a že je ok....tiež som chcel seasonic alebo corsair ale čo už urobím keď bude haprovať pojde preč