TOPlist

Omzí čet via Skajp

Obecně i mimo OMSI

Re: Omzí čet via Skajp

Příspěvekod wooderCZ » 04 zář 2013 21:23

Ani ten už ne, dneska dostal vakcínu a už jen štěká.
Obrázek
wooderCZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Gryzly65 » 04 zář 2013 22:31

Marek povieš mi ako si tam bol ked si zacal na toto fórum písať po cca. Pol roku existencie toho chatu ? Ja, tomko, kubasek, kubcho, tomo, neskor redgunn. Časy večerov strávených v tom chate s touto partiou mi chýbajú... Ľudia ktorí mali dobre nápady, rozumne návrhy a ktorých si vážim.. posledný rok sa to tam nedalo vydržať čoraz viac a nebolo rozumnejsieho východiska nez odtiaľ zutekat... ;)
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod shitman » 04 zář 2013 22:46

ondrejko, mě jsi nějak vynechal.. :P ts ts ts.. omzí chat šel do sraček potom, co se to nějak vnitřně rozhádalo a stálí členové začali chat opouštět díky přívalu nových členů, kteří přizývali (přizvávali? podtrhává mi to oboje) další nové členy.. vůbec se divím, že v tom současném chatu zůstávají takoví normální lidé, jako je třeba luky. já co jsem viděl témata, jaká se tam v současnosti řeší, tak bych i zvracel. :) mimochodem o OMSI existuje i několik dalších větších skupin, které jsou veřejně tajné, takže se o nich rozepisovat nebudu, ale vzhledem k jejich osazenstvu v nich také nefiguruji a ani nehodlám. :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Gryzly65 » 04 zář 2013 22:49

Prepáč mi petuldooo.. :( ty si sa sice pridal trochu neskôr, každopádne aj o tebe platí druhá časť môjho predošlého príspevku - užili sme si kopec srandy, bolo mi s vami všetkými fajn a som za tie časy vám všetkým vďačný.. diky vlastne aj petrosynovi za tento topiv, ak mám byť úprimný, tak som na ten chat pomaly zabudol...
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod luky.pat » 04 zář 2013 23:31

I když jsem se přidal později, tak uznávám, že už to není ono, ale myslím, že ty největší sr*čky jsou snad už za náma. Jakékoliv pokusy, dostat vás zpátky a vrátit to do starých kolejí, končily neúspěchem. Feel free to return, třeba to vydržíte. ;)
Meyye! Tahrodiis aanne! Him hinde pah liiv! Zu'u hin daan!
luky.pat
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Sergio_Cz » 05 zář 2013 02:23

luky.pat píše:ale myslím, že ty největší sr*čky jsou snad už za náma.

->No nevim nevim :D
Obrázek
jsem žid a neumím si změnit heslo

Discord - Autobusové simulátory, Vlakové simulátory a další hry. I Šotouši
https://discord.gg/invite/TEJEUuj
Sergio_Cz
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Gryzly65 » 05 zář 2013 06:49

Mne uz stačí čítať občas fórum, občas niekde napísať a som spokojný ;)
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Trolejbusák » 05 zář 2013 15:13

Tomko00 píše:Výnimočne s tebou kudla súhlasím. :) A dopliesť v hlave to výborne dokázal sergiovi, a trolejbusák a zeman je stará parta. A navyše trolejbusák stále nadáva na deti na fóre, pritom má 13 rokov. :) Peterson: Nemyslel som teba, ja myslím tých, ktorý tam teraz sú.

Nevím co meles o tom že nadávám na členy dětského věku. Ano je mi 13 ale kolik je tobě? A já a parta se Zemanem?? Prosím tě přestaň brát ty vadný marťánky a zacni myslet předtím než něco napíšeš
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Tomko00 » 05 zář 2013 15:48

Pardon, že znova utváram túto tému, ale Zeman sám povedal, že tebe verí , pretože sa poznáte dosť dlho, a čo je jeho, to je tvoje, a čo je tvoje, je aj jeho. Takže sa teraz netvár, že o ničom nevieš. Myslíš že od koho dostal zeman Prahu? Týmto uzatváram túto tému.
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Jazz » 05 zář 2013 15:51

Ano, přesně takovýhle hádky, akorát probíhající na Skypu donutily k útěku mě a minimálně dva další členy. Takhle si pamatuju OMSIchat já a abych řekl pravdu, nechybí mi :D.
Obrázek

Intel i5 4460 @ 3,2 GHz; ASUS TURBO-GTX960-OC-2GD5; 16GB RAM DDR3; Win 10

Nejezděte do Budějc! Jsou tu ne úplně inteligentní tvorové! Bohužel, nelimitovaná edice!
Jazz
Pokročilý člen
Pokročilý člen

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse