Po nekolika jizdach musim rict ze se mi mapa libi, velmi dobre zpracovana vc. vozoveho parku. Zatim jen par postrehu:
-U MB O405N2 se musi hlaseni zkopirovat do slozky MAN_SD202 (taha si ho odtud).
-Na Placu Kopernika nikdy nevim kdo ma mit prednost, a zda se mi ze mi ji auta nedavaji nikdy.
-Problem je u hlavniho nadrazi (Dworzec Glowny), vetsinou tam stoji jeden az dva autobusy a smyckou se neda projet (alespon pri pouziti altern. AI listu)
Fabio díky. Takhle si představuji aby se psaly problémy. U MB O405N jsem nevěděl že se hlášení musí vkládat do SD202. V README to upravim. Na placu Kopernika dávejte přednost vždy a když auto jede z leva. Je to tím že cesty jsou dělaný z invis_street. Tedy ručně. Na hlavním nádraží nevim přesně o co jde ale zjistím to. A opravim. Plac Chopina opravim. S kruháčem bouhužel nic neudělám. Na ostatních blinkr dávaj tak že nechápu proč zrovna tady ne.
Docela mi u této VELMI POVEDENÉ mapy chybí nějaká šejdrová pořadí. Tak mě napadlo, zda by se nedalo přidat lince 1 v pracovních dnech 7. pořadí. Byl by to šejdr, který by ve špičce zkrátil interval a přes poledne by zajížděl do garáží.