TOPlist

Kontrolní oddělení

Kontrolní oddělení

Příspěvekod Fantomas007 » 18 srp 2013 11:27

Firmě TravelComfort se za vědomé porušení včerejšího nařízení uděluje pokuta ve výši 50 000 DM.

Vedení firmy se proti tomuto rozhodnutí může do 48 hodin odvolat s patřičným vysvětlením.
Obrázek
Fantomas007
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Re: Kontrolní oddělení

Příspěvekod Deiv » 19 srp 2013 21:31

Dobrý den,
Chtěl bych odvolat firmu TC proti pokutě 50 000DM.
Na začátek bych chtěl uvést, že jsem si plně vědom toho, že firma TC porušila pravidla provozu VDP (viz. nařízení ze dne 17.8.2013), a nevyžaduji tedy úplné zrušení pokuty, pouze snížení její výše.
V následujících větách by Vás chtěl seznámit s důvody snížení výše pokuty:
1) V době, kdy bylo nařízení vydáno, jsem měl za to že má 100% pod kontrolou firmu Pepdol, bohužel tomu tak nebylo a on již v té době neměl přístup na internet. Proto jsem také neupozorňoval zaměstnance naší firmy na to, že nemůžou jezdit, stále jsem totiž měl za to, že to udělá Pepdol. Bohužel tomu taky nebylo, a tak
2) Řidič Smoli11 započal službu. V úvahu je nutno vzít to, že je tu nový. A i kdyby měl 100x přečtené pravidla VDP, nikde se nedoví, že by měl i on kontrolovat nařízení úřadu. A vzhledem k tomu, že z výše uvedeného důvodu nebyl obeznámen s tímto novým pravidlem vedením firmy, započal služby, i když zcela nevědomky porušoval pravidla.

To bychom měli důvody, které by mohli vést ke snížení výše pokuty. Nicméně je nutné uvést i to, že
1) Výše uvedený řidič, poté započal službu znovu. I když je to vina vedení, nikoho myslím nenapadlo, vzhledem k reakcím uživatelů na předchozí příchod do služby, že by mohl řidič podruhé započít služby přes zákaz.

Děkuji úřadu za zabývání se naší stížností a přeji příjemný (biď možná tímto zkažený :D) zbytek večera)
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Re: Kontrolní oddělení

Příspěvekod Fantomas007 » 20 srp 2013 10:34

Zamítnuto. Mohu říct, že jsem o nějakém snížení uvažoval, abych vykompenzoval problémy se zastavením provozu. Ale dnes se mi konečně dostaly do rukou profily TC za minulé období a zjistil jsem, že bylo porušeno 5. pravidlo o chodu dopravní společnosti (profil řidiče nesmí být do statistik započítán, pokud dané období najezdil méně než 50 zastávek). Vzniklá škoda úřadu je vyčíslena na 1 309,6 DM. Pro tentokrát to nechám být, ale příště si na to dávejte pozor. Stejně tak bych chtěl odkázat na včerejší upozornění firmám (viz úřední deska) a pravidlo tam zmíněné.
Obrázek
Fantomas007
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Zpět na Úřad