DULEŽITÉS pravděpodobným přechodem na nový systém VDP a ukončení současné činnosti všech firem a institucí, bych rád zaměstnancům oznámil, že
firma RoBUS CityLine bude svoji činnost provozovat i v novém systému VDP.
S přechodem na nový systém bych rád provedl pár změn ve firmě. Rád bych některým jedincům přiřadil na starosti určité sekci (z části se už tak děje) - bude se jednat o sekci vozový park, jízdní řády a služby) - náležitě za toto budete odměněni. Finance bych si rád nechal na starosti já. Další významnou sekcí bude, že někdo dostane na starosti shromažďování týdenních statistik a vytvoření pěkných excelovských přehledů jako jsem tvořil já, které potom předá mě. Případné další sekce budou specifikovány později . Rád ybch taktéž upravil firemní směrnice a to zejména mzdové výměry - firma přejde na plánování počtu zastávek, kdy na základě současných zkušeností bude stanoven týdenní plán na jedince, od jehož splnění se bude vyvíjet výše případných odměn.....
Problém, který s resetem VDP nastane je ten, že kromě jiného přijdeme o všechny mapy a autobusy a budeme začínat znovu nejspíš na Pilzdorfu - je téměř jisté že z počátku nebude pro všechny dostatek autobusů, tudíž nebudeme všichni moci jezdit (případné pravidlo nižšího počtu autobusů než zaměstnanců bude teprve diskutováno). Proto bych Vám rád přiřadil i ostatní činnosti co souvisí s provozem VDP firmy a až by byly další busy budete moc jezdit...
Jelikož samotný reset není ještě jistý a nová pravidla definována, nepanikařte prosím.
Dík za pozornost a hlavu vzhůru
Zároveň bych rád ponechal trochu kreativnosti na Vás a pokud máte v hlavě myšlenk una nové logo/repaint firmy, můžete zkusit vytvořit.
Vaše návrhy na změny v naší firmě v novém VDP (co dělat líp, jinak, co dělají jinde lépe) můžete sdělovat do nově vzniklého topicu -
Schránka důvěryvíce info o anulaci VDP zde:
viewtopic.php?f=62&t=1682